Libnet.ro
UNICEF

05:00

inca opt alesi locali au fost gasiti incompatibili de inspectorii Agentiei Nationale de Integritate

Adevărul Adevărul,
inca opt alesi locali au fost gasiti incompatibili de inspectorii Agentiei Nationale de Integritate

Opt alesi locali din judetele Arges, Olt, Suceava, Calarasi, Teleorman, Buzau, Mures si Vrancea au fost gasiti incompatibili de Agentia Nationala de Integritate ANI), ca urmare a exercitarii simultane a mai multor functii si calitati, contrar prevederilor legale. continuă pe Adevărul

Opt alesi locali, gasiti incompatibili de ANI.

Opt alesi locali a fost gasiti incompatibili de catre Agentia Nationala de Integritate ANI), respectiv Ioan Ghita, Valentina Loredana Vasilescu, Dorel Rusu, Constantin Croitoru, Nelu Costel Cristache, Daniela Jugaru, Florin Ionas Urcan, Viorel Marinescu Cerguta, ca urmare a exercitarii simultane a mai multor functii si calitati, contrar prevederilor legale. Consilier local in cadrul Consiliului Local al Municipiului Curtea de Arges, Jud. Arges, Ioan Ghita, s-a aflat in stare de .

Sase primari si viceprimari au fost gasiti incompatibili de ANI

Trei primari, doi viceprimari si un fost viceprimar din judetele Salaj, Teleorman, Brasov, Bihor si Olt au fost gasiti in incompatibilitate de Agentia Nationala Anticoruptie, intrucat au exercitat mai multe functii in timpul madatelor de la primarii.

Sase alesi locali, incompatibili. Printre ei, primarul Zalaului.

Sase alesi locali se afla in incompatibilitate, a anuntat Agentia Nationala de Integritate ANI), intr-un comunicat remis redactiei. Este vorba despre trei primari si trei viceprimari din judetele Teleorman, Salaj, Brasov, Olt si Bihor. Astfel, primarul comunei Cervenia, judetul Teleorman, primarul comunei Dragu si primarul Zalaului, judetul Salaj, viceprimarul comunei brasovene Augustin, fostul viceprimar al orasului Corabia, judetul Olt si viceprimarul comunei bihorene Sinteu au fost .

Doi jurnalisti francezi ai RFI, rapiti in Mali, au fost gasiti morti

Doi jurnalisti francezi, angajati ai postului Radio France Internationale RFI), rapiti de persoane inarmate in Kidal Mali), au fost gasiti morti, a anuntat, sambata, Ministerul francez al Afacerilor Externe, noteaza BBC.

Doi jurnalisti francezi de la RFI, rapiti in Mali, au fost gasiti morti

Doi jurnalisti francezi de la RFI, rapiti in Mali, au fost gasiti morti, a anuntat sambata Ministerul francez al Afacerilor Externe, relateaza AFP. Claude Verlon si Ghislaine Dupont, jurnalisti la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )