Libnet.ro
UNICEF

07:00

Sase alesi locali, incompatibili. Printre ei, primarul Zalaului.

România Liberă România Liberă,
Sase alesi locali, incompatibili. Printre ei, primarul Zalaului.

Sase alesi locali se afla in incompatibilitate, a anuntat Agentia Nationala de Integritate ANI), intr-un comunicat remis redactiei. Este vorba despre trei primari si trei viceprimari din judetele Teleorman, Salaj, Brasov, Olt si Bihor. Astfel, primarul comunei Cervenia, judetul Teleorman, primarul comunei Dragu si primarul Zalaului, judetul Salaj, viceprimarul comunei brasovene Augustin, fostul viceprimar al orasului Corabia, judetul Olt si viceprimarul comunei bihorene Sinteu au fost . continuă pe România Liberă

Doi consilieri judeteni, in conflict de interese.

Doi consilieri judeteni din Harghita si Neamt sunt in conflict de interese in materie administrativa si penala, a anuntat Agentia Nationala de Integritate ANI), intr-un comunicat. Citeste si: Sase alesi locali, incompatibili. Printre ei, primarul Zalaului Consilierul Sandor Bende, membru in Consiliul Judetean Harghita, si Stefan Georgica, consilier judetean in CJ Neamt, sunt cercetati de inspectorii de integritate pentru ca au participa la incheierea de contracte cu firme in care aveau un .

Primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate

Primarul Municipiului Zalau, liberalul Radu Capilnasiu, a fost declarat incompatibil de ANI pe motiv ca a detinut, in paralel cu functia de primar, si calitatea de reprezentant al municipiului in AGA la doua societati aflate in subordinea Consiliului Local Zalau.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2365 seconds )