Libnet.ro
UNICEF

09:00

Primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate

Adevărul Adevărul,
Primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, declarat incompatibil de Agentia Nationala de Integritate

Primarul Municipiului Zalau, liberalul Radu Capilnasiu, a fost declarat incompatibil de ANI pe motiv ca a detinut, in paralel cu functia de primar, si calitatea de reprezentant al municipiului in AGA la doua societati aflate in subordinea Consiliului Local Zalau. continuă pe Adevărul

ANI il reclama pe senatorul PNL Daniel Mora Akos, declarat incompatibil, la CCR

Agentia Nationala de Integritate s-a adresat CSMin vederea posibilitatii sesizarii CCRin cazul senatorului Mora Akos Daniel, declarat incompatibil. Agentia Nationala de Integritate s-a adresat .

Sase alesi locali, incompatibili. Printre ei, primarul Zalaului.

Sase alesi locali se afla in incompatibilitate, a anuntat Agentia Nationala de Integritate ANI), intr-un comunicat remis redactiei. Este vorba despre trei primari si trei viceprimari din judetele Teleorman, Salaj, Brasov, Olt si Bihor. Astfel, primarul comunei Cervenia, judetul Teleorman, primarul comunei Dragu si primarul Zalaului, judetul Salaj, viceprimarul comunei brasovene Augustin, fostul viceprimar al orasului Corabia, judetul Olt si viceprimarul comunei bihorene Sinteu au fost .

Fostul decan al Facultatii de Stomatologie Carol Davila, Alexandu Bucur, declarat ...

Alexandu Bucur, managerul spitalului Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala Prof. Dr. Dan Theodorescu si fost Decan al Facultatii de Medicina Dentara Carol Davilla- Bucuresti, este declarat incompatibil de Agentia nationala de Integritate, deoarece a indeplinit cele doua functii simultan, in perioada 09 aprilie 2012 - 16 iulie 2012. Astfel, Alexandu Bucura incalcat dispozitiile art. 215, alin. 5) din Legea nr. 1/2011, potrivit carora Functiile de conducere sau de demnitate publica se .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )