Libnet.ro
UNICEF

11:00

inca o pacienta a decedat in urma incendiului de la Bals

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
inca o pacienta a decedat in urma incendiului de la Bals

O pacienta cu COVID-19 din pavilionul in care s-a produs incendiul de la Institutul Matei Bals a decedat duminica, potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

inca o persoana a decedat in urma incendiului de la Matei Bals. Bilantul victimelor a ajuns la sapte

A saptea persoana care a murit dupa incendiulla Spitalul Matei Bals din Bucuresti este o femeie in varsta de 67 de ani. Ministerul Sanatatii a fost informat astazi, 31 ianuarie, despre un deces in.

inca un deces in urma incendiului de la Matei Bals. Bilantul a ajuns la sase pacienti

Ministerul Sanatatii a anuntat sambata ca o altapersoana a decedat in urma incendiuluide la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Astfel, numarul persoanelor care au murit in urma incendiului.

Numarul persoanelor decedate in urma incendiului de la Matei Bals a ajuns la sase

Ministerul Sanatatii a anuntat sambata ca o noua persoana a decedat in urma incendiuluide la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Numarul persoanelor care au murit in urma incendiului a ajuns la.

in urma incendiului de la Matei Bals, 4 pacienti sunt la ATI, 5 urmeaza sa fie externati, iar ceilalti sunt in stare stabila

Patru pacienti transferati la alte spitale din Bucuresti in urma incendiului de la Institutul Matei Bals sunt la ATI, intubati, doi dintre ei fiind in stare grava. Alti cinci pacienti, aflati la Spitalul Militar Central si la Spitalul de Urgenta Floreasca, urmeaza sa fie externati, potrivit News.

Cinci persoane au fost audiate in urma incendiului de la Matei Bals. Anchetatorii: Este posibil sa fi fost doua explozii a unor tuburi de oxigen, ulterior izbucnirii incendiului (VIDEO)

Pana vineri seara au fost audiate cinci persoane, in urma incendiului de la Institutul Matei Bals din Bucuresti. Din primele informatii este vorba despre patru asistente si un instalator, dupa cum au declarat.

Primele imagini cu pavilionul ars de la Matei Bals si cu pacientii transferati in urma incendiului

Patru persoane au murit in urma incendiului de la Institutul Matei Bals si 120 de pacienti au fost transferati la alte spitale. Flacarile au izbucnit intr-unul din pavilioanele spitalului. 4 saloane au fost afectate.

UPDATE Lucian Bode confirma inca o victima a incendiului de la spitalul Matei Bals, pana acum bilantul fiind de cinci persoane decedate. Ultima victima a fost gasita carbonizata intr-o baie

Inca un pacienta murit in urma incendiului izbucnit, vineri dimineata, la spitalul Matei Bals din Bucuresti, informeaza surse citate de B1 TV. UPDATE: ora 11:50Ministrul de Interne, Lucian.

Incendiul de la Matei Bals: O persoana a fost gasita carbonizaata in baie, la cateva ore de la stingerea focului Bilantul ajunge la 5 morti

Inca o persoana a fost gasita decedata in urma incendiului de la Institutul Matei Bals din Capitala, fiind descoperita carbonizata in baie, la cateva ore de la stingerea incendiului, a declarat ministrul de Interne, Lucian Bode.

Protestatarii AUR au ajuns la Institutul Matei Bals. George Simion: Nu va mai bateti joc de noi. Ne-ati furat 31 de ani! FOTO VIDEO

Alianta pentru Unirea Romanilor organizeaza astazi un miting de protest in fata Ministerului Sanatatii, solicitand demisii in urma incendiului de la Institutul Matei Bals. Acestia au ajuns in aceste momente la Matei Bals.

in ce stare se afla pacientii transportati la Institutul Victor Babes, in urma incendiului de la Matei Bals. Imbri: Unul dintre pacienti este in ATI, pentru ca starea lui s-a agravat (VIDEO)

Medicul Emilian Imbri, managerul Institutului Victor Babes din Bucuresti a explicat care este starea actuala a pacientilor care au fost transportati de la Institutul Matei Bals, in urma tragediei de azi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )