Libnet.ro
UNICEF

07:30

inca o partie din Poiana Brasov este practicabila de astazi

Adevărul Adevărul,
inca o partie din Poiana Brasov este practicabila de astazi

Reprezentantii Primariei Brasov au anuntat ca, de astazi, 4. 2016, schiorii pot utiliza si partia Sulinar, care a fost deschisa si in partea inferioara, respectiv cu legatura spre Bradului sau spre Subteleferic Telegondola. Ramane de asemenea utilizabila si partia Drumul Rosu, pe toata lungimea sa. continuă pe Adevărul

S-a deschis partia de sanius din Poiana Brasov

Pentru cei care nu practica schiul, s-a deschis si partia de sanius din Poiana Brasov. Ca si in sezonul trecut, brasovenii si turistii vor avea la dispozitie trei piste drepte de tubing, o pista de tubing cu viraje si o partie de sanius, totul pe o suprafata de 8. 000 de metripatrati.

Unde mergem la schi. Noutatile sezonului din Valea Prahovei si Poiana Brasov - preturi, facilitati, starea partiilor

Sezonul de schi 2015-2016 a inceput pe majoritatea partiilor de pe Valea Prahovei. Se schiaza la Sinaia, Azuga, dar si in Poiana Brasov, iar administratorii partiilor au noutati, dar si reduceri pentru schiori.

Preturile din statiunile montane, pe placul turistilor

In Poiana Brasov, partiile au fost pline, peisajul de basm iar o urcare pe varful masivului Postavaru o adevarata sedinta de terapie, peisajul fiind mirific. Preturile pe partie si ele accesibile, spun cei care le-au.

Incendiu la o cabana din judetul Brasov: Aproximativ 30 de turisti au fost evacuati

Aproximativ 30 de turisti care isi petreceau Revelionul intr-o casa de vacanta din localitatea brasoveana Lisa au fost evacuati, vineri dimineata, in jurul orei 06. 00, dupa ce acoperisul si etajul.

Incendiu la o cabana din judetul Brasov: 30 de turisti au fost evacuati

30 de turisti care petreceau Revelionul intr-o casa de vacanta din localitatea brasoveana Lisa au fost evacuati, vineri dimineata, in jurul orei 6:00, dupa ce acoperisul si etajul cladirii din lemn au luat foc. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Brasov, capitanul Ciprian Sfreja, a declarat ca cei aproximativ 30 de turisti care se aflau in casa de vacanta au fost evacuati in siguranta si nu s-au inregistrat victime, potrivit Mediafax.

Surpriza de proportii care a iesit la iveala in timpul incendiului din Dubai. Cine este eroul din imagine

Un incendiu de proportii a izbucnit, joi seara, intr-un hotel din Dubai, in apropierea celei mai inalte cladiri din lume, Burj Khalifa, chiar in piata in care urma sa aiba loc un spectacol de artificii de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )