Libnet.ro
UNICEF

00:08

inca un retinut in dosarul cumnatului lui Victor Ponta

România Liberă România Liberă,
inca un retinut in dosarul cumnatului lui Victor Ponta

inca un retinut in dosarul cumnatului lui Victor Ponta

Omul de afaceri Ilie Dragan a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii anticoruptie. Dragan va fi dus, vineri, in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile, conform B1TV.

Omul de afaceri Ilie Dragan, retinut in dosarul cumnatului lui Victor Ponta

Omul de afaceri Ilie Dragan a fost retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA, urmand sa fie dus, vineri, in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile. Stire in curs de actualizare.

Sebastian Ghita, adus cu mandat la DNA in dosarul cumnatului lui Victor Ponta

Sebastian Ghita a fost adus cu mandat la DNA Ploiesti, potrivit propriilor declaratii acesta fiind suspect in dosarul in care este vizat Iulian Hertanu, cumnatul premierului Ponta.

Noi audieri la DNA Ploiesti in dosarul cumnatului lui Victor Ponta

Procurorii DNA Ploiesti continua joi audierile in dosarul de fraudare a fondurilor europene in care a fost arestat preventiv Iulian Hertanu, cumnatul premierului Victor Ponta.

100 de Minute: Care sunt acuzatiile procurorilor, in cazul cumnatului premierului Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, referitor la situatia in care se afla cumnatul sau, Iulian Hertanu, cercetat de DNA pentru deturnare de fonduri europene, ca, daca a facut ceva ilegal, atunci va .

Ce spune un avocat din dosarul Hertanu despre Victor Ponta

Un avocat care reprezinta unul dintre inculpatii din dosarul in care este implicat cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, a declarat ca nu ii place faptul ca se incearca asocierea premierului cu acest caz.

Tovaras al Cordunenilor, stapan peste firma familiei Ponta. Personajul cheie din dosarul cumnatului premierului

Un afacerist controversat din Iasi, Liviu Munteanu, ce in trecut dansa la petrecerile clanului Corduneanu si avea discutii telefonice cu camatari din oras este implicat in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta. Liviu Munteanu a fost si el retinut de procurorii DNA in noaptea de marti spre miercuri. in acelasi dosar mai sunt cercetati deputatii Sebastian Ghita si Vlad Cosma, dar si presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma.

Procurorii DNA Ploiesti fac audieri in dosarul cumnatului premierului Ponta: Iulian Hertanu, adus pentru declaratii

Procurorii DNA Ploiesti fac audieri in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta. Anchetatorii ridica documente in mai multe locatii. Iulian Hertanu urmeaza sa fie adus pentru a da declaratii in dosarul de.

Procurorii DNA Ploiesti fac audieri in dosarul cumnatului premierului Ponta: Iulian Hertanu si Vlad Cosma, adusi pentru declaratii (VIDEO)

Procurorii DNA Ploiesti fac audieri in dosarul cumnatului premierului Victor Ponta. Anchetatorii ridica documente in mai multe locatii. Iulian Hertanu a fost adus pentru a da declaratii in dosarul de infractiun.

Sebastian Ghita, Mircea si Vlad Cosma, pusi sub control judiciar in dosarul cumnatului lui Ponta

ACTUALIZARE 16:58 Deputatul Sebastian Ghita a declarat, la iesirea din sediul DNA Ploiesti, ca este urmarit penal de DNA in dosarul cumnatului lui Victor Ponta, Iulian Hertanu, si ca a fost pus sub control judiciar. * Cumnatul lui Ponta, Iulian Hertanu, adus la audieri la DNA Ploiesti * Hertanu ar fi actionat pentru castigarea frauduloasa a contractului de canalizare in Comarnic * Prejudiciu estimat la 7,8 milioane de lei * Ponta: Nu cunosc si oricum ar fi gresit sa comentez eu cercetarile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )