Libnet.ro
UNICEF

01:05

inca sapte persoane infectate cu noul coronavirus au murit.Bilantul a ajuns la 1.333

Adevărul Adevărul,
inca sapte persoane infectate cu noul coronavirus au murit.Bilantul a ajuns la 1.333

Inca sapte persoane infectate cu coronavirus au murit, a anuntat, duminica seara, Institutul National de Sanatate Publica INSP). Victimele sunt doua femei si cinci barbati, cu varste cuprinse intre 44 si 80 de ani. Bilantul ajunge astfel la 1. 333 de decese. continuă pe Adevărul

inca 7 persoane infectate cu Covid-19 si-au pierdut viata in Romania

Inca sapte persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati din aceasta cauza.

inca doi romani cu noul coronavirus au murit

Inca doua persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati ajungand la 1.

Alte doua decese cauzate de coronavirus. Bilantul a ajuns la 1.318

Inca doua persoane infectate cu noul coronavirus au murit, numarul celor decedati ajungand la 1. 318, fiind vorba de doua femei din judetul Suceava, informeaza, sambata, Grupul de Comunicare Strategica.

inca sapte persoane au murit din cauza noului coronavirus. Bilantul negru a ajuns 1315

Inca sapte oameni au murit din cauza noului coronavirus. Bilantul deceselor a ajuns la 1315. Toate victimele aveau si alte probleme de sanatate.

Gripa si noul coronavirus aveau acelasi numar de victime in ziua instituirii starii de urgenta. Cum a evoluat rata deceselor ulterior - INFOGRAFIC

Numarul deceselor cauzate de infectarea cu tulpini ale virusului gripal a atins apogeul la sfarsitul lunii ianuarie, atunci cand aproximativ 40 de persoane au murit, in comparatie cu varful deceselor cauzate de noul coronavirus, care s-a manifestat la sfarsitul lunii aprilie inceputul lunii mai, cand doar intr-o zi 24. 04) nu mai putin de 34 de pacienti COVID-19 si-au pierdut viata.

Caz confirmat cu noul coronavirus la Directia de Sanatate Publica Olt

Un nou caz a fost confirmat cu noul coronavirus, joi, 4 iunie 2020, fiind vorba chiar de o angajata a Directiei de Sanatate Publica Olt.

Masuri speciale la Primaria Moreni, dupa ce o functionara a fost confirmata cu noul coronavirus

Primaria Moreni, jud. Dambovita, a recurs la masuri speciale de igiena, dupa ce o functionara a fost confirmata cu noul coronavirus. Femeia a fost internata la Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste.

Focar de coronavirus, cu 21 de persoane infectate, intr-un atelier de croitorie din Urziceni!

21 de angajate ale unui atelier de croitorie din Urziceni au fost confirmate ca fiind infectate cu c.

inca 8 decese cauzate de coronavirus. Cea mai tanara victima, un barbat de 38 de ani. Bilantul epidemiei in Romania a ajuns la 1.316 de morti

UPDATE, 5 iunie, ora 20. 20: Autoritatile au anuntat, vineri seara, decesul a inca unui pacient infectat cu coronavirus. Este vorba despre un barbat de doar 38 de ani, din judetul Neamt. Acesta a murit pe 2.

Doua cazuri noi de Covid-19 in Buzau. Un copil de patru ani si mama unui bebelus, infectati cu noul coronavirus

Judetul Buzau inregistreaza inca doua cazuri de imbolnavire cu Covid-19. Este vorba despre o femeie de 30 de ani, din municipiul Buzau, care nu prezinta simptome specifice ale bolii. Cazul doi este cel al unui copil de 4 ani, care se afla internat in Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Buzau.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )