Libnet.ro
UNICEF

14:00

incasarile din turism, mai mici decat profitul unor firme.

România Liberă România Liberă,
incasarile din turism, mai mici decat profitul unor firme.

Industria vacantelor nu mai reprezinta o ramura economica importanta a Romaniei. Incasarile totale din 2013 s-au ridicat la numai 1,09 miliarde euro, fiind mai mici decat profitul unei singure companii petroliere. Romania se afla pe unul dintre ultimele locuri intr-un clasament al turistilor straini care o viziteaza. Judetul Constanta are aproape jumatate din capacitatea de cazare, dar acolo auzi rareori vorbindu-se vreo limba straina. De fapt, anul trecut au ajuns in statiunile romanesti de . continuă pe România Liberă

Patronatele din turism, despre controalele ITM: Ne-au facut sa parem evazionisti

Patronatele din turism dezaproba controalele efectuate sambata de inspectorii ITM la Targul de Turism, sustinand ca aceste actiuni i-au facut pe cei din domeniu sa para evazionisti in ochii clientilor veniti sa cumpere vacante.

Patronatele din turism dezaproba controalele ITM de la Targul de Turism.

Patronatele din turism dezaproba controalele efectuate sambata de inspectorii ITM la Targul de Turism, sustinand ca aceste actiuni i-au facut pe cei din domeniu sa para evazionisti in ochii clientilor veniti sa cumpere vacante, potrivit Mediafax. Noi, ca ANAT, suntem perfect de acord ca ITM sa efectueze controale, dar nu suntem de acord sa descinda intr-o zi de sambata, cand targul e plin de vizitatori, iar inspectorii sa se aseze in fata agentilor de turism care voiau sa isi serveasca .

Viitorul Audi R8 va avea propulsoare mai mici, turbo

Conform oficialilor marcii din Ingolstadt, trendul motoarelor tot mai mici ar putea afecta si supercarul german R8, care ar putea renunta odata cu noua generatie la motoarele V8 si V10 din gama, in defavoarea unora turbo, cu o cilindree mai mica.

METEO Vremea pana la sfarsitul lunii: temperaturi cu 12 grade mai mari decat cele normale ale perioadei

In aceasta saptamana vom avea parte de temperaturi chiar si cu 12 grade mai ridicate decat normalul perioadei. Pana la sfarsitul lunii, insa, valorile termice se vor apropia de cele normale ale perioadei. Specialistii anunta ca in 17 - 19 martie si 24 - 27 martie cresc sansele de precipitatii.

Traian Basescu: Crin Antonescu este ca politician mai inteligent decat vrea lumea sa creada

Presedintele Traian Basescu a afirmat, luni, in cadrul emisiunii Adevarul Live, difuzata de B1 TV, ca presedintele PNL Crin Antonescu este ca politician mai inteligent decat vrea lumea sa creada, el.

ANAF isi optimizeaza costurile. Daca datoria la buget este mai mica decat costurile incasarii ei, emiterea documentelor executorii se va face la o perioada mai lunga de timp

In Monitorul Oficial de vineri s-a publicat un ordin al sefului ANAF care aduce o usoara modificare a procedurii de emiterii a deciziilor de calcul al accesoriilor de intraziere pentru neachitarea la scadenta a obligatiilor bugetare. Practic, se modifica o procedura prin care se incearca optimizarea costurilor privind comunicarea actelor administrative fiscale. Daca valoarea creantei bugetare este mai mica decat costurile cu realizarea acesteia, atunci emiterea documentelor executorii se va face la o perioada mai lunga de timp. Consulta aici Ordinul ANAF publicat vineri.

Bucurestiul a ajuns mai PRODUCTIV decat trei sferturi din regiunile UE

Bucurestiul si localitatile invecinate au ajuns sa fie, potrivit Eurostat, mai productive decat trei sferturi din regiunile Uniunii Europene, un lucru greu de crezut in urma cu 10-15 ani. Cele mai.

Sondaj: Vladimir Putin este mai puternic decat Barack Obama

Invazia Rusiei in Ucraina, sub privirile ingaduitoare ale comunitatii internationale, sau poate doar fotografiile cu liderul rus calarind cu incredere, la bustul gol, i-au determinat pe americani sa-l considere pe Vladimir Putin un lider mult mai puternic decat propriul lor conducator, Barack Obama, dupa cum arat un sondaj recent.

Pierderi financiare de 9 ori mai mari decat cele estimate

Posta Romana a incheiat anul 2013 cu o pierdere din activitatea de exploatare de 27,6 milioane de lei, de peste noua ori mai mare decat nivelul estimat in bugetul de venituri si cheltuieli al companiei, in care era estimat un rezultat negativ de 2,9 milioane de lei.

Rezultate simulare Bacalaureat Valcea. Elevii de clasa a XII-a au obtinut rezultate mai bune decat cei de a XI-a

Peste 50 % din cei peste 3300 de elevi de clasa a XII-a care au sustinut simularea la Limba si literatura romana au obtinut note peste 5. in schimb, promovabilitatea este de 41 % la matematica si istorie. Rezultatele obtinute de acestia sunt insa mai bune decat cele ale colegilor de a XI-a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )