Libnet.ro
UNICEF

08:30

INCENDIU PIATRA NEAMT: Conducerea filialei Pro Romania ii cere demisia presedintelui CJ, Ionel Arsene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INCENDIU PIATRA NEAMT: Conducerea filialei Pro Romania ii cere demisia presedintelui CJ, Ionel Arsene

Coordonatorul filialei Neamt a Pro Romania, Liviu Harbuz, i-a cerut presedintelui CJ Neamt, Ionel Arsene, sa isi asume tragedia de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra-Neamt si sa demisioneze din functie. continuă pe Ziarul Bursa

Incendiu ATI Piatra Neamt. Orban: intotdeauna exista responsabili, exista vinovati

Premierul Ludovic Orban sustine ca nu trebuie judecate toate sectiile de terapie intensiva dupa tragedia de la Piatra Neamt. intotdeauna exista responsabili, exista vinovati individual pentru fiecare nerealizare, a spus Ludovic Orban.

Presa internationala despre tragedia de la Piatra Neamt: Cel mai grav incendiu dupa Colectiv, in tara europeana unde infrastructura sanitara e printre cele mai sarace

Presa internationala a reflectat pe larg incendiul de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt si a mentionat, in context, situatia precara a sistemului de sanatate din tara noastra.

Dr. Monica Pop: Dupa parerea mea, pacientii de la Piatra Neamt nu au murit din cauza incendiului

Tragedia de la Spitalul-suport COVID din Piatra Neamt ridica mari semne de intrebare cu privire la ce s-a intamplat, de fapt, in cele doua saloane in care au murit, conform bilantului provizoriu, 10 pacienti, in urma declansarii unui incendiu.

Spitalul din Piatra Neamt va fi dat in judecata. Rudele indoliate cer daune uriase!

Plangere penala dupa tragedia de la Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt, unde zece pacienti si-au pierdut viata in urma incendiului care a cuprins sectia ATI.

Alexandru Rafila, semnal de alarma in cazul tragediei de la Piatra Neamt: Chestiunea aceasta mi se pare intolerabila!

Medicul Alexandru Rafila, candidat PSD la alegerile europarlamentare din 6 decembrie, a spus, luni, la Antena 3, ca unul dintre motivele care au dus la producerea tragediei de la Piatra Neamt este presiunea foarte mare la care sunt supusi medicii, inclusiv prin documente oficiale elaborate de Ministerul Sanatatii.

inca un pacient din salonul mortii a decedat. Bilantul incendiului din Piatra Neamt urca la 11 morti

Bilantul deceselor cauzate de incendiul de la Piatra Neamt a crescut, ajungand la 11. Pacientul transportat la spitalul din Pascani a murit luni dimineata, 16 noiembrie.

Alexandru Rafila, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Majoritatea spitalelor din Romania sunt din anii `70. Sunt foarte ingrijorat ca aceasta problema ar putea sa se repete

Alexandru Rafila,presedinteleSocietatii Romane deMicrobiologie, a declarat duminica seara, ca este nevoie ca, in perioada umratoare, majoritatea spitalelor din tarasa primeasca.

Gabriela Firea ii cere demisia lui Nelu Tataru: Ma asteptam ca macar dupa o astfel de tragedie sa-si recunoasca esecul

Fostul Primar al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis luni un mesaj dur la adresa Ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, care a anuntat ca nu isi va da demisia in urma tragediei de la Spitalul Judetean Piatra Neamt: Asta se numeste sfidarea romanilor! Cum ar zice Orban: cainii latra, caravana trece! .

Nelu Tataru a facut anuntul mult asteptat de romani, dupa incendiu de la Piatra Neamt

Intrebat luni daca s-a gandit sa demisioneze din functia de ministru al Sanatatii in urma evenimentelor de la Piatra Neamt, Nelu Tataru a spus ca se gandeste la aceasta optiune, adaugand ca decizia sa este de a continua reforma sistemului medical. Ministrul Nelu Tataru, declaratii dupa incendiul de la Piatra Neamt. Ce a spus despre .

Medicii, daramati dupa tragedia de la Piatra Neamt. Sunt lucruri de care le e frica

Medicii de specialitate sunt din ce in ce mai extenuati si exista riscul ca acestia sa cedeze din punct de vedere psihic, avertizeaza presedintele Sindicatului Medicilor din Neamt.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )