Libnet.ro
UNICEF

05:00

Incendiu in Portul Constanta: Focul pornit de la vegetatia uscata a cuprins mai multe vagoane cu celuloza

B1 B1,
Incendiu in Portul Constanta: Focul pornit de la vegetatia uscata a cuprins mai multe vagoane cu celuloza

Un incendiu a izbucnit, vineri dupa-amiaza, intr-o zona de vegetatie uscata din Portul Constanta, pompierii de la Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta intervenind cu patru autospeciale pentru. continuă pe B1

Incendiu puternic in Portul Constanta. Focul s-a extins la incarcatura vagoanelor

Un incendiu puternic a izbucnit vineri in Portul Constanta la vegetatia uscata, focul intinzandu-se cu repeziciune spre vagoanele stationate in zona.

Incendiu in Portul Constanta: Pompierii intervin pentru stingerea flacarilor care s-au extins la vagoane cu celuloza

Un incendiu a izbucnit, vineri dupa-amiaza, intr-o zona de vegetatie uscata din Portul Constanta, la ora transmiterii acestei stiri pompierii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta intervenind cu patru autospeciale pentru stingerea flacarilor care.

VIDEO. INCENDIU in portul Constanta. Ard vagoane cu CELULOZA

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dobrogea intervin, vineri dupa-amiaza, in Portul Constanta.

Incendiu in Portul Constanta

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru SituaSii de Urgenta ISU) Dobrogea au intervenit, vineri dupa amiaza, in zona triaj CF Mol 3 Chimpex, din Portul Constanta, pentru a stinge incendiul violent care a .

200 de salariati ai operatorului SOCEP din Portul Constanta vor intra maine in greva

200 de salariati, membri ai Sindicatului Personalului Operativ din SOCEP, unul dintre cei mai importanti operatori de marfuri generale, in vrac si containerizate, din Portul Constanta vor intra de maine in greva pe perioada nedeterminata, informeaza organizatia, prin intermediul unui comunicat de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )