Libnet.ro
UNICEF

01:05

INCENDIU la Spitalul Witting din Capitala, din cauza unui scurtcircuit

România Liberă România Liberă,
INCENDIU la Spitalul Witting din Capitala, din cauza unui scurtcircuit

Un incendiu a izbucnit la Spitalul Clinic CF Witting, miercuri, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit. continuă pe România Liberă

Incendiu la Spitalul Witting din Capitala, din cauza unui scurtcircuit

Un incendiu a izbucnit la Spitalul Clinic CF Witting, miercuri, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit la o lampa de iluminat aflata intr-un vestiar de la subsolul unitatii sanitare, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov, potrivit Mediafax.

Incendiu la spitalul Witting din Capitala

Un incendiu a izbucnit la Spitalul Clinic CF Witting, miercuri, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit la o lampa de iluminat aflata intr-un vestiar de la subsolul unitatii sanitare, a declarat purtatorul .

Biroul cancelarului german, inchis din cauza unui pachet suspect

Biroul cancelarului german Angela Merkel a fost inchis din cauza unui pachet suspect, a anuntat un purtator de cuvant al politiei, citat de Reuters.

Biroul Angelei Merkel, sigilat din cauza unui colet suspect

Biroul cancelarului german Angela Merkel a fost sigilat din cauza unui pachet suspect, a declarat un purtator de cuvat al politiei.

Biroul cancelarului german Angela Merkel, inchis din cauza unui pachet suspect

Biroul cancelarului german Angela Merkel a fost inchis din cauza unui pachet suspect, a anuntat un purtator de cuvant al politiei, citat miercuri de Reuters si Agerpres.

Biroul Angelei Merkel a fost inchis din cauza unui colet suspect

Biroul cancelarului german, Angela Merkel, a fost evacuat si inchis din cauza unui colet suspect, a anuntat un purtator de cuvant al politiei, scrie Mediafax care citeaza Reuters.

Incendiu devastator in Pitesti. O vila a fost distrusa de flacari

Incendiu devastator in aceasta dimineata, la periferia Pitestiului. O vila a luat foc cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit la o instalatie de luminite. Proprietarii vilei au apucat sa iasa din.

FOTO O vila din zona Delea - Vaslui, la un pas sa se faca scrum din cauza unui cos de fum defect

Marti dupa amiaza,pompierii vasluieni a fost solicitati sa intervina pentru stingerea unui incendiu produs la acoperisul unei locuinte de pe strada Lacurilor din municipiul Vaslui.

Firmele de deszapezire din Capitala, amendate din nou

Firmele care se ocupa cu deszapezirea strazilor din Bucuresti au primit, miercuri, noi amenzi, in valoare de 5. 000 de lei, pe motiv ca nu au curatat zapada din Sectoarele 2 - 6.

Un club celebru din Capitala, scos la vanzare

Clubul Bellagio din centrul Capitalei a fost scos la vanzare de Libra Internet Bank cu putin peste un milion de euro, reprezentantii bancii precizand pentru Profit. ro ca firma care administreaza clubul a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )