Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firmele de deszapezire din Capitala, amendate din nou

România Liberă România Liberă,
Firmele de deszapezire din Capitala, amendate din nou

Firmele care se ocupa cu deszapezirea strazilor din Bucuresti au primit, miercuri, noi amenzi, in valoare de 5. 000 de lei, pe motiv ca nu au curatat zapada din Sectoarele 2 - 6. continuă pe România Liberă

Toate firmele care asigura deszapezirea in Capitala, amendate pentru ca nu au curatat drumurile

ACTUALIZRE 17:36 PMB: Operatorii de deszapezire au fost amendati cu 30. 000 de lei Operatorii de deszapezire din Capitala au fost amendati cu 30. 000 de lei, a anuntat Primaria Municipiului Bucuresti PMB), printr-un comunicat de presa.

Firmele care se ocupa de deszapezire in Bucuresti, amendate pentru a doua zi consecutiv

Firmele de salubrizare care se ocupa de deszapezirea strazilor Capitalei au fost amendate pentru a doua zi consecutiv de Primaria Municipiului Bucuresti PMB), cu 5. 000 de lei fiecare, deoarece nu au curatat zapada din sectoarele 2 - 6, scrie Mediafax.

Toate firmele care asigura deszapezirea in Capitala, amendate pentru ca nu au curatat drumurile

ACTUALIZARE 13:32 Toate firme de salubrizare care asigura deszapezirea in Bucuresti au fost amendate pentru ca nu au curatat drumurile, a anuntat, marti, Politia Capitalei.

Operatorii de deszapezire din Bucuresti, amendati cu 30.000 de lei de Primaria Capitalei

Inspectorii Primariei Capitalei au amendat firmele de salubrizare responsabile cu deszapezirea in cele sase sectoare ale Capitalei cu cate 5000 lei fiecare, pentru nerespectarea obligatiilor ce le revin in conformitate cu Normele de Salubrizare ale Municipiului Bucuresti.

Un club celebru din Capitala, scos la vanzare

Clubul Bellagio din centrul Capitalei a fost scos la vanzare de Libra Internet Bank cu putin peste un milion de euro, reprezentantii bancii precizand pentru Profit. ro ca firma care administreaza clubul a.

Situatia oamenilor fara adapost din Capitala: Cei care nu vor cazare in centre primesc bauturi calde

Persoanele fara adapost care refuza cazarea in centrele sociale din Bucuresti vor primi, luni seara, ceai si supa calda, prin intermediul echipelor mobile din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti.

INCENDIU la Spitalul Witting din Capitala, din cauza unui scurtcircuit

Un incendiu a izbucnit la Spitalul Clinic CF Witting, miercuri, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit.

Incendiu la spitalul Witting din Capitala

Un incendiu a izbucnit la Spitalul Clinic CF Witting, miercuri, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit la o lampa de iluminat aflata intr-un vestiar de la subsolul unitatii sanitare, a declarat purtatorul .

Incendiu la Spitalul Witting din Capitala, din cauza unui scurtcircuit

Un incendiu a izbucnit la Spitalul Clinic CF Witting, miercuri, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit la o lampa de iluminat aflata intr-un vestiar de la subsolul unitatii sanitare, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti-Ilfov, potrivit Mediafax.

Tesla Motors a livrat peste 50.000 de masini anul trecut. Doar 208 dintre ele au fost din cel mai nou model

Tesla Motors a anuntat ca si-a indeplinit tintele pentru 2015, livrand peste 50. 000 de masini, dintre care in ultimul trimestru au ajuns la clienti 17. Marea majoritate au fost Model S, in timp ce din SUV-ul Model X s-au livrat doar 208 unitati in cele doua luni de comercializare, scrie Fortune. Pentru anul in curs compania nu asteapta o crestere substantiala a productiei totale, estimand maxim 52. 000 unitati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )