Libnet.ro
UNICEF

00:08

Operatorii de deszapezire din Bucuresti, amendati cu 30.000 de lei de Primaria Capitalei

Hotnews Hotnews,
 Operatorii de deszapezire din Bucuresti, amendati cu 30.000 de lei de Primaria Capitalei

Inspectorii Primariei Capitalei au amendat firmele de salubrizare responsabile cu deszapezirea in cele sase sectoare ale Capitalei cu cate 5000 lei fiecare, pentru nerespectarea obligatiilor ce le revin in conformitate cu Normele de Salubrizare ale Municipiului Bucuresti. continuă pe Hotnews

Cat incaseaza companiile care ar trebui sa curete iarna strazile din Bucuresti

Companiile care ar trebui sa curete iarna strazile din Bucuresti incaseaza in total 130 de milioane de lei in fiecare an. Cel mai mare contract e in sectorul 4, acolo unde Rebu are un contract de aproape 50 de.

Firmele de salubrizare responsabile cu deszapezirea strazilor din Bucuresti, amendate cu cate 5.000 de lei

Inspectorii Primariei Capitalei au amendat firmele de salubrizare responsabile cu deszapezirea in cele sase sectoare ale orasului cu cate 5. 000 lei fiecare. Motivul a fost nerespectarea obligatiilor ce le revin.

3D Printing made in Romania: Doi tineri printeaza pentru multinationale, din Bucuresti

Au 30 de ani, au terminat arhitectura la Mincu in 2010 si se completeaza ea, Alexandra Stoican, este antreprenor din 2007, cand a pornit magazinul online de gadget-uri USBMania si s-a specializat pe SEO si eCommerce, in timp ce Dragos Toader.

Apel de la Centrul de Transfuzie Sanguina din Bucuresti: E nevoie mare de sange

Inceput de an sub asteptarile si sperantele noastre si mai ales cu mult sub nevoia spitalelor, de aceea va rugam sa veniti la CTS Bucuresti, str Dr Ctin Caracas nr 2-8 langa Piata Victoriei) sa donati sange pentru.

Politia verifica daca soferii din Bucuresti au masinile echipate cu anvelope de iarna

Politisti din cadrul Brigazii Rutiere Bucuresti, in colaborare cu reprezentantii Registrului Auto Roman desfasoara o actiune pentru identificarea in trafic a conducatorilor de autovehicule care nu sunt echipate cu anvelope de iarna, pentru prevenirea accidentelor generate de lipsa pneurilor corespunzatoare, potrivit unui comunicat al institutiei.

Zborurile de pe aeroporturile din Bucuresti au intarzieri, din cauza conditiilor meteo

Zborurile pot inregistra intarzieri de pana la 30 de minute, din cauza vremii, insa nicio cursa nu a fost anulata, a trasmic, marti, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB).

Cat costa locuintele din Bucuresti in functie de zona

Piata imobiliara din Capitala a inceput sa se stabilizeze in ultimii doi ani, cand s-au semnalizat corectii minore la nivelul preturilor, scrie b365. ro. Zonele cu cele mai multe tranzactii au fost cele de la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )