Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zborurile de pe aeroporturile din Bucuresti au intarzieri, din cauza conditiilor meteo

România Liberă România Liberă,
Zborurile de pe aeroporturile din Bucuresti au intarzieri, din cauza conditiilor meteo

Zborurile pot inregistra intarzieri de pana la 30 de minute, din cauza vremii, insa nicio cursa nu a fost anulata, a trasmic, marti, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB). continuă pe România Liberă

Doua puncte de trecere a frontierei Republicii Moldova si-au sistat activitatea din cauza conditiilor meteo

Punctele de trecere ale frontierei de tip debarcader Cosauti- Yampoli si Vasilcau-Velikaia Kosnita si-au sistat activitatea din cauza conditiilor meteo, care au permis formarea podurilor de gheata pe raul Nistru, informeaza Politia de Frontiera.

Anunt de la CFR. Ce se intampla cu traficul feroviar din cauza conditiilor meteo

Traficul feroviar este deschis, la aceasta ora, pe toate magistralele de cale ferata, circulatia trenurilor fiind, insa, adaptata la conditii meteo nefavorabile, informeaza, duminica, Compania Nationala de.

Autoritatile, in alerta din cauza conditiilor meteo. Informatii despre starea drumurilor

Autoritatile sunt in alerta dupa atentionarea cod galben de ninsori. Ministrul de Interne, Petre Toba, a convocat o videoconferinta cu prefectii, sefii din MAI si responsabilii in gestionarea situatiilor de.

Cat incaseaza companiile care ar trebui sa curete iarna strazile din Bucuresti

Companiile care ar trebui sa curete iarna strazile din Bucuresti incaseaza in total 130 de milioane de lei in fiecare an. Cel mai mare contract e in sectorul 4, acolo unde Rebu are un contract de aproape 50 de.

Nicio cursa nu este anulata, dar unele zboruri au intarzieri

Traficul aerian se desfasoara in conditii de iarna pe cele doua aeroporturi din Bucuresti, nicio cursa nu a fost anulata, insa unele zboruri pot inregistra intarzieri de pana la 30 de minute, se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti CNAB), transmis marti redactiei.

3D Printing made in Romania: Doi tineri printeaza pentru multinationale, din Bucuresti

Au 30 de ani, au terminat arhitectura la Mincu in 2010 si se completeaza ea, Alexandra Stoican, este antreprenor din 2007, cand a pornit magazinul online de gadget-uri USBMania si s-a specializat pe SEO si eCommerce, in timp ce Dragos Toader.

Apel de la Centrul de Transfuzie Sanguina din Bucuresti: E nevoie mare de sange

Inceput de an sub asteptarile si sperantele noastre si mai ales cu mult sub nevoia spitalelor, de aceea va rugam sa veniti la CTS Bucuresti, str Dr Ctin Caracas nr 2-8 langa Piata Victoriei) sa donati sange pentru.

Operatorii de deszapezire din Bucuresti, amendati cu 30.000 de lei de Primaria Capitalei

Inspectorii Primariei Capitalei au amendat firmele de salubrizare responsabile cu deszapezirea in cele sase sectoare ale Capitalei cu cate 5000 lei fiecare, pentru nerespectarea obligatiilor ce le revin in conformitate cu Normele de Salubrizare ale Municipiului Bucuresti.

Politia verifica daca soferii din Bucuresti au masinile echipate cu anvelope de iarna

Politisti din cadrul Brigazii Rutiere Bucuresti, in colaborare cu reprezentantii Registrului Auto Roman desfasoara o actiune pentru identificarea in trafic a conducatorilor de autovehicule care nu sunt echipate cu anvelope de iarna, pentru prevenirea accidentelor generate de lipsa pneurilor corespunzatoare, potrivit unui comunicat al institutiei.

Cat costa locuintele din Bucuresti in functie de zona

Piata imobiliara din Capitala a inceput sa se stabilizeze in ultimii doi ani, cand s-au semnalizat corectii minore la nivelul preturilor, scrie b365. ro. Zonele cu cele mai multe tranzactii au fost cele de la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )