Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incendiu de vegetatie uscata si padure in Baia Mare

Adevărul Adevărul,
Incendiu de vegetatie uscata si padure in Baia Mare

In urma cu putin timp a fost semnalat un incendiu de padure si vegetatie uscata in zona strazii Podinei din Baia Mare, langa cimitir. Acesta este cel de-al treilea incendiu de vegetatie uscata semnalat astazi, 16 aprilie. continuă pe Adevărul

Incendiu de vegetatie uscata, soldat cu moartea unei femei si ranirea sotului ei

O femeie a murit, iar sotul acesteia a fost ranit intr-un incendiu de padure izbucnit, in aceasta dupa-amiaza, in localitatea Valea Paltinisului din comuna Gura Teghii. La fata locului intervin mai multe echipaje de pompieri, focul cuprinzand o suprafata de zece hectare de vegetatie uscata.

HCM Baia Mare reia meciurile din campionat dupa eliminarea din Champions League

HCM Baia Mare reia meciurile din campionat dupa eliminarea din Champions League. Echipa din Baia Mare va juca in data de 16 aprilie, pe teren propriu, cu CSM Unirea Slobozia, penultima etapa a returului.

HCM Baia Mare, victorie fara emotii in fata Unirii Slobozia

HCM Baia Mare a castigat in aceasta seara disputa cu Unirea Slobozia, in etapa cu numarul 25 a campionatului, scor 30-20. O victorie care nu surprinde pe nimeni, care vine dupa ce campioana Romaniei a ratat calificarea in Final Four Champions League.

VIDEO Bataie in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Baia Mare. A fost bataie intre doi frati pe motiv ca sotia unuia dintre ei era romanca

Scandal cu jandarmi in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Baia Mare. O bataie intre doi frati a fost surprinsa de catre camerele de supraveghere instalate in UPU.

Baia Mare: Alpinist ranit grav, dupa ce a cazut de la cinci metri inaltime

Un alpinist cu experienta din Baia Mare a fost ranit grav, dupa ce a cazut de la cinci metri inaltime, informeaza B1 TV.

Baia Mare: Un alpinist cu experienta s-a ranit grav dupa ce a cazut de la 5 metri inaltime (VIDEO0

Un alpinist cu experienta din Baia Mare a for ranit grav dupa ce a cazut de la 5 metri inaltime, informeaza B1 TV. Alpinistul, care era insotit de un prieten, s-a ranit grav la spate si a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )