Libnet.ro
UNICEF

01:05

HCM Baia Mare reia meciurile din campionat dupa eliminarea din Champions League

Adevărul Adevărul,
HCM Baia Mare reia meciurile din campionat dupa eliminarea din Champions League

HCM Baia Mare reia meciurile din campionat dupa eliminarea din Champions League. Echipa din Baia Mare va juca in data de 16 aprilie, pe teren propriu, cu CSM Unirea Slobozia, penultima etapa a returului. continuă pe Adevărul

Baia Mare: Alpinist ranit grav, dupa ce a cazut de la cinci metri inaltime

Un alpinist cu experienta din Baia Mare a fost ranit grav, dupa ce a cazut de la cinci metri inaltime, informeaza B1 TV.

Baia Mare: Un alpinist cu experienta s-a ranit grav dupa ce a cazut de la 5 metri inaltime (VIDEO0

Un alpinist cu experienta din Baia Mare a for ranit grav dupa ce a cazut de la 5 metri inaltime, informeaza B1 TV. Alpinistul, care era insotit de un prieten, s-a ranit grav la spate si a fost.

VIDEO Bataie in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Baia Mare. A fost bataie intre doi frati pe motiv ca sotia unuia dintre ei era romanca

Scandal cu jandarmi in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Baia Mare. O bataie intre doi frati a fost surprinsa de catre camerele de supraveghere instalate in UPU.

Editie Speciala. Ministrul Apararii explica de ce a emis CEA MAI MARE ALARMA MILITARA din ultimii 10 ani

Cea mai mare alarma militara din ultimii 10 ani in Romania a fost data marti seara. Peste 3. 000 de militari si 500 de tancuri au fost mobilizate de Ministerul Apararii in cel mai mare exercitiu militar.

Gheorghe Stefan iese din arest dupa aproape 6 luni

Gheorghe Stefan, zis Pinalti, iese din arest dupa sase luni. Pinalti va ramane in arest la domiciliu. Astfel, din lotul Microsoft mai ramane in arest doar Dorin Cocos. Gheorghe Stefan a fost arestat.

Debut cu stangul: Minaur pierde la Bacau, in primul meci din Play-off dupa un joc slab al baimarenilor

HCM Minaur a inceput cu stangul lupta din Play-off, minauristii fiind invinsi la Bacau cu scorul de 23-19. Meciul doi din Play-Off va fi cel de la Baia Mare din data de 6 mai. A fost un meci slab facut de elevii antrenati de Lars Walther.

Masinile de epoca ies din hibernare. Retro Parada Primaverii pe strazile din Baia Mare

Gradele cu plus din termometre si zilele tot mai calduroase fac ca pe strazile din municipiul de pe malul Sasarului sa isi faca aparitia masinile de epoca.

Cea mai mare ALARMA militara din ultimii cinci ani in Romania

Peste 2. 000 de militari romani, americani si britanici vor participa la exercitiul multinational Wind Spring 15, care se va desfasura intre 16 si 30 aprilie in poligonul Smardan din Galati si la Centrul Mihail Kogalniceanu din Constanta, pentru mentinerea capacitatii operationale a structurilor NATO, relateaza Mediafax.

15 afgani si sirieni, prinsi de politistii de froniera din Vaslui dupa ce au traversat Prutul cu o barca pneumatica

Politistii de frontiera vasluieni au prins, in ultimele 24 de ore, 15 afgani si sirieni, intre care sase copii cu varste cuprinse intre doi si sase ani, la scurt timp dupa ce intrasera ilegal in Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )