Libnet.ro
UNICEF

18:30

incepe Liga Campionilor. Biletele se pot cumpara din 9 septembrie

Adevărul Adevărul,
incepe Liga Campionilor. Biletele se pot cumpara din 9 septembrie

In zilele de 14 si 15 septembrie Sala Polivalenta Lascar Pana din Baia Mare va gazdui meciurile de calificare in grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Accesul la meciuri se va face pe baza de bilete sau abonamente, pretul unui bilet fiind de 15 lei, valabil pentru ambele meciuri din ziua aleasa. continuă pe Adevărul

Reghecampf a trimis lista la UEFA: Mihai Radut, Mihai Costea si Cornel Rapa nu vor juca in Liga Campionilor

Steaua a trimis astazi la UEFA lista cu jucatorii pe care-i vor folosi in Liga Campionilor. Pe ea se regasesc Neagu, Varela si Kapetanos, dar fotbalisti din vechea garda n-au prins lotul.

Steaua a trimis la UEFA lista cu jucatori: Cum arata primul 11 pentru Liga Campionilor.

Steaua a trimis, azi, la UEFA lista cu jucatori pentru grupele Ligii Campionilor. Printre cei 22 de jucatori se afla si cele trei achizitii ale ros-albastrilor: Varela, Kapetanos si Neagu. Vezi mai jos lista cu stelistii care vor evolua in Liga Campionilor, conform siteului oficial al echipei. Portari: Ciprian Tatarusanu, Florin Nita, Valentin Cojocaru lista B); Fundasi: Lukasz Szukala, Florin Gardos, Iasmin Latovlevici, Daniel Georgievski, Paul Pirvulescu, Fernando Varela; Mijlocasi: .

Dragomir: Steaua, revelatie in Liga Campionilor. Se va califica de pe primul loc.

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, considera ca Steaua a avut noroc la tragerea la sorti a grupelor Ligii Campionilor si ca echipa antrenata de Laurentiu Reghecampf are sansa sa se califice in primavara europeana din postura de lider al grupei, potrivit Mediafax. Steaua eu zic ca a fost norocoasa la tragerea la sorti. Cred ca se califica de pe primul loc in primavara europeana. Chelsea, Schalke si Steaua sunt favorite, dar eu cred ca Steaua va fi surpriza grupei, a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2517 seconds )