Libnet.ro
UNICEF

08:00

incepe scoala: gospodarii nu mai asteapta nimic de la stat. Dotari pe banii profesorilor si curatenie cu voluntari nemti

Adevărul Adevărul,
incepe scoala: gospodarii nu mai asteapta nimic de la stat. Dotari pe banii profesorilor si curatenie cu voluntari nemti

Peste trei milioane de elevi din invatamantul preuniversitar incep luni, 15 septembrie, un nou an scolar, care se va incheia pe 20 iunie 2015. continuă pe Adevărul

incepe SCOALA: Top 4 probleme pentru copiii mici care fac ca inceputul scolii sa fie dificil

Incepe scoala si pentru unii parinti poate fi o binecuvantare: copiii intra in rutina orelor de clasa si a temelor, iar ei nu mai sunt nevoiti sa le faca un anumit program de petrecere a timpului liber. Pentru.

Romanii au creat un gadget care te ajuta sa nu mai pierzi nimic niciodata

Tintag este un proiect romanesc pe o platforma de finantare online. Acest proiect s-ar putea materializa intr-o colectie de gadgeturi care sa te ajute sa nu mai pierzi nimic niciodata.

incepe SCOALA: Probleme emotionale legate de scoala, cu care se pot confrunta copiii

Scoala poate fi un mediu in care copiii sa nu se simta in largul lor. Fie ca au profesori incomozi, o materie care nu le place sau chiar niste colegi care-i agreseaza, fie ca trec de la ciclul primar, la cel.

incepe SCOALA! Sfaturi importante pentru parinti

Sfarsitul verii aduce inevitabil dupa sine inceperea anului scolar, cu tot ce inseamna el: materii noi, profesori mai exigenti si un orar mai incarcat cu fiecare an care trece. Nici pentru parinti lucrurile nu.

Tintag un dispozitiv romanesc ca sa nu mai pierzi nimic vreodata

Romanii vor sa reinventeze dispozitivul purtabil prin care sa nu mai pierdem niciodata cheile. TinTag e un proiect romanesc lansat la Cluj, care este finantat acum pe site-ul Indiegogo si cere 50. 000 de dolari. TinTag e primul tracker de obiecte care are baterie reincarcabila. Cele de pe piata de pana acum trebuiau inlocuite total dupa un an sau doi, cand bateria se termina. Practic, trackerul functioneaza prin Bluetooth si se conecteaza la telefoanele noastre, indiferent ca sunt Android sau iPhone.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2628 seconds )