Libnet.ro
UNICEF

01:05

Au inceput procesele anti-Samsung pe marginea Galaxy Note 7

Playtech Playtech,
Au inceput procesele anti-Samsung pe marginea Galaxy Note 7

Avand in vedere situatiile dramatice cauzate de telefoane din seriaGalaxy Note 7, erau inevitabile cateva procese intentate impotriva sud coreenilor de la Samsung, iar seria a inceput. La scurt timp dupa lansarea Galaxy Note 7, au inceput sa apara online rapoarte legate de terminale care iau foc sau explodeaza atunci cand sunt puse la incarcat. continuă pe Playtech

Americanii interzic pornirea telefoanelor Samsung Galaxy Note 7 la bordul avioanelor

Avand in vedere incidentele produse de telefoanele Samsung Galaxy Note 7, autoritatea aeronautica din Statele Unite a luat o decizie importanta. Samsung a cerut rechemarea modelului Galaxy Note 7 dupa ce 35 de dispozitive provocasera probleme. in urma cu cateva zile, doar in Statele Unite fuseserainregistrate mai bine de 70 de Note 7 ce au [].

Samsung a anuntat cand primiti la schimb un nou Galaxy Note 7

Poate cel mai fierbinte telefon al momentului este Galaxy Note 7. Din fericire, cei de la Samsung au lamurit in sfarsit detaliile programului de returnare a dispozitivelor explozive. Numarul smartphone-urilor Galaxy Note 7 care au luat foc in ultimele saptamani a atins cote alarmante. Nu au fost momentan inregistrate decese, dar o familie a ramas [].

Samsung isi cere scuze oficial pentru problemele cu Galaxy Note 7 [VIDEO]

Un video a aparut recent pe site-ul oficial Samsung, in care Tim Baxter, directorul Samsung Electronics America, isi cere scuze in numele companiei pentru problemele cu bateriile din Galaxy Note 7. Tim Baxter, directorul filialei Samsung din Statele Unite, discuta de-a lungul a celor 2 minute si 24 de secunde, despre seria de evenimente nefericite [].

Samsung recheama 1 milion de telefoane Galaxy Note 7

Comisia pentru Protectia Consumatorilor CPSC) a anuntat joi seara rechemarea a un milion de smartphone-uri Samsung Galaxy Note 7 ca urmare a pericolului reprezentat de bateriile ce pot exploda in timpul.

Statele Unite au rechemat un milion de smartphone-uri Samsung Galaxy Note 7

Comisia pentru Protectia Consumatorilor CPSC) a anuntat joi seara rechemarea a un milion de smartphone-uri Samsung Galaxy Note 7 ca urmare a pericolului reprezentat de bateriile ce pot exploda in timpul incarcarii. Decizia CPSC vine la doua saptamani dupa ce compania sud-coreeana a oprit comercializarea smartphone-urilor, care pot produce cu usurinta un incendiu, scrie DPA.

Operatorii telecom contacteaza clientii romani pentru returnarea Galaxy Note 7

Operatorii telecom din Romania au contactat clientii care au comandat terminalul Samsung Galaxy Note 7, pentru a li se restitui contravaloarea pachetului achizitionat, au confirmat reprezentantii companiilor, pentru WALL-STREET. ro.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )