Libnet.ro
UNICEF

08:00

A inceput procesul in care fratele presedintelui este cercetat pentru coruptie. Ce le-au spus Mircea Basescu si Marian Capatana judecatorilor

Antena3 Antena3,
A inceput procesul in care fratele presedintelui este cercetat pentru coruptie. Ce le-au spus Mircea Basescu si Marian Capatana judecatorilor

A inceput procesul in care fratele presedintelui este cercetat pentru fapte de coruptie in dosarul lui Bercea Mondial. Marian Capatana, inculpat in dosar, a declarat in sala de judecata ca a primit. continuă pe Antena3

A inceput procesul lui Mircea Basescu. Marian Capatana: Am primit 100.000 de euro

A inceput procesul in care fratele presedintelui este cercetat pentru fapte de coruptie in dosarul lui Bercea Mondial. Marian Capatana, inculpat in dosar, a declarat in sala de judecata ca a primit.

Baia Mare: Elevul de 13 ani care si-a batut o colega de clasa este cercetat pentru tentativa de omor

Elevul de 13 ani care si-a batut crunt o colega de clasa este cercetat de procurori pentru tentativa de omor. Acesta nu va raspunde insa in fata legii deoarece nu a implinit inca 14 ani. intre timp, fata.

iCCJ a amanat pentru 27 noiembrie pronuntarea deciziei in dosarul in care Mircea Diaconu este judecat pentru conflict de interese

Pronuntarea deciziei definitive in dosarul in care Mircea Diaconu este judecat pentru conflict de interese a fost amanata, joi, de inalta Curte de Casatie si Justitie pentru 27 noiembrie, informeaza.

Elev de 13 ani cercetat pentru tentativa de omor

Un elev 13 ani din Baia Mare care si-a batut crunt o colega de clasa este cercetat de procurori pentru tentativa de omor. Acesta nu va raspunde insa in fata legii deoarece nu a implinit inca 14 ani.

Razvan Rat este apt pentru meciul Romania - Irlanda de Nord

Razvan Rat s-a refacut in urma accidentarii suferite si este apt pentru meciul Romaniei cu Irlanda de Nord, de vineri. Internationalul era incert dupa ce s-a accidentat la aductori.

Senatorul PNL Sebastian Grapa, audiat in dosarul in care Aristotel Cancescu este acuzat de coruptie

Senatorul PNL, Sebastian Grapa, a fost audiat de procurori in dosarul in care Aristotel Cancescu este acuzat de fapte de coruptie. Parlamentarul liberal spune ca a fost citat ca martor si a dat declaratii.

A inceput procesul anchetatorilor comisarului Berbeceanu. Fostul procuror Ioan Muresan ramane sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a inceput miercuri, 12 noiembrie 2014, judecarea procesului in care au fost inculpati anchetatorii comisarului Traian Berbeceanu, fostii procurori DIICOT Alba Iulia Ioan Muresan si Nicolaie Cean, respectiv ofiterul de politie Alin Muntean. Instanta a admis cererea ultimilor doi de revocare a controlului judiciar.

Dragnea sustine ca presedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, este anchetat pentru asa-zise declaratii

Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, sustine ca presedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, este anchetat de DNA pentru asa-zise declaratii, acesta fiind de fapt un om foarte glumet, informeaza Mediafax.

Dezbaterea din timpul campaniilor electorale este esentiala pentru o democratie

Fostul ambasador al Statelor Unite ale Americii in Romania, Mark Gitenstein, considera ca cei doi candidati la alegerile prezidentiale ar trebui sa foloseasca oportunitatea ca sa comunice mai mult despre ce propun pentru tara si pentru cetateni, si mai putin ca sa duca o campanie negativa unul impotriva celuilalt.

Un lider mondial este suspendat pentru dopaj

Malaysianul Lee Chong Wei, liderul clasamentului mondial de badminton, a fost suspendat pentru dopaj, a anuntat Federatia Internationala de Badminton.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )