Libnet.ro
UNICEF

08:00

Baia Mare: Elevul de 13 ani care si-a batut o colega de clasa este cercetat pentru tentativa de omor

B1 B1,
Baia Mare: Elevul de 13 ani care si-a batut o colega de clasa este cercetat pentru tentativa de omor

Elevul de 13 ani care si-a batut crunt o colega de clasa este cercetat de procurori pentru tentativa de omor. Acesta nu va raspunde insa in fata legii deoarece nu a implinit inca 14 ani. intre timp, fata. continuă pe B1

Elevul care si-a bagat in spital colega de clasa nu va raspunde penal. 15 persoane audiate in acest caz

Elevul de clasa a VII-a de la Scoala nr. 11 Nicolae Iorga din Baia Mare care a lovit o colega de clasa careia i-a provocat leziuni care i-au pus viata in pericol nu va raspune penal pentru fapta sa. incadrarea initiala a faptei a fost tentativa de omor.

HCM Baia Mare, campioana a turului la handbal feminin, dupa victoria clara in fata U Cluj

Campioana Romaniei la handbal feminin, HCM Baia Mare, ramane pe primul loc si la finalul turului campionatului. Ultima victorie, 35-25 18-14), cu U Cluj, a consolidat pozitia ocupata de elevele lui Costica Buceschi.

1000 de maramureseni asteptati la protestul anti-Ponta din Baia Mare

Municipiul Baia Mare se alatura si el cu doua zile inainte de turul II al alegerilor prezidentiale celorlalte orase din tara unde oamenii au iesit in strada in ceea ce se vrea a fi un miting impotriva candidatului PSD-UNPR-PC, Victor Viorel Ponta.

Elev de 13 ani cercetat pentru tentativa de omor

Un elev 13 ani din Baia Mare care si-a batut crunt o colega de clasa este cercetat de procurori pentru tentativa de omor. Acesta nu va raspunde insa in fata legii deoarece nu a implinit inca 14 ani.

FOTO Meciul 13 din campionat cu noroc pentru HCM Baia Mare. Toate gandurile merg acum spre disputa cu Lublin

HCM Baia Mare a incheiat turul campionatului cu o victorie cat se poate de clara in fata Universitatii Alexandrion Cluj, scor 35-25, la finalul unui meci dominat in totalitate de campioanele Romaniei. A fost un meci mai mult de pregatire pentru meciul de totul sau nimic din Liga Campionilor de duminica, 16 noiembrie.

Bilete la 10 lei pentru meciul cu numarul 13 din campionat pentru HCM Baia Mare

Dupa infrangerea suferita in fata norvegiencelor de la Larvik din etapa a IV a Ligii Campionilor, handbalistele de la HCM Baia Mare trebuie sa isi revina si sa dispute un nou meci in campionat.

Ideea unui pusti de 13 ani va schimba radical viata a 300 de MILIOANE de oameni. Cum arata afacerea in care a investit o mare companie

Shubham Banerjee are doar 13 ani, dar este recunoscut in lumea intreaga ca unul dintre cei mai promitatori antreprenori. Tanarul nascut in Belgia este CEO al Braigo Labs, o companie care produce imprimante.

13 ani de la moartea eroului jandarm George Razvan Marchis. Cum a murit tanarul care era militar in termen

Maine se vor implini 13 ani, de cand eroul jandarm, sublocotenent post mortem George Razvan Marchis, in timpul executarii unei misiuni, si-a pierdut viata chiar atunci cand incerca sa aplaneze un conflict dintr-o discoteca din municipiul Targu Jiu.

Macedonenii fluiera campioana Romaniei in meciul 5 din Liga Campionilor

Macedonenii vor fluiera campioana Romaniei HCM Baia Mare in partida pe care aceasta urmeaza sa o dispute in acest final de saptamana in deplasare la Lublin.

Vaslui: Ancheta in cazul unui baiat de 14 ani care a murit in curtea scolii

Politistii vasluieni au declansat o ancheta dupa ce un baiat de 14 ani din localitatea Ibanesti a murit, joi seara, in curtea scolii din comuna, unde i s-a facut rau si s-a prabusit, informeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3042 seconds )