Libnet.ro
UNICEF

10:00

FOTO Meciul 13 din campionat cu noroc pentru HCM Baia Mare. Toate gandurile merg acum spre disputa cu Lublin

Adevărul Adevărul,
FOTO Meciul 13 din campionat cu noroc pentru HCM Baia Mare. Toate gandurile merg acum spre disputa cu Lublin

HCM Baia Mare a incheiat turul campionatului cu o victorie cat se poate de clara in fata Universitatii Alexandrion Cluj, scor 35-25, la finalul unui meci dominat in totalitate de campioanele Romaniei. A fost un meci mai mult de pregatire pentru meciul de totul sau nimic din Liga Campionilor de duminica, 16 noiembrie. continuă pe Adevărul

Ghenele din blocuri, folosite pentru aruncarea gunoiului, ar putea disparea

Ghenele din blocuri, folosite pentru aruncarea gunoiului, vor fi desfiintate. Sute de blocuri din Capitala inca folosesc ghenele de gunoi pe sistemul tobogan. Un burlan de metal, accesibil la fiecare etaj si care se.

Bilete la 10 lei pentru meciul cu numarul 13 din campionat pentru HCM Baia Mare

Dupa infrangerea suferita in fata norvegiencelor de la Larvik din etapa a IV a Ligii Campionilor, handbalistele de la HCM Baia Mare trebuie sa isi revina si sa dispute un nou meci in campionat.

FOTO: Chipurile oamenilor din DAGHESTAN. Cea mai saraca provincie sovietica, in 1933

Nici o alta provincie ruseasca nu seamana cu Daghestan si nici nu a semanat vreodata. Nici macar in 1933, cand au fost realizate fotografiile din galeria de mai sus.

UPDATE. Membrii clanului Domnu din Bucuresti, cautati pentru tentativa de omor

Membrii clanului Domnu in Capitala sunt cautati de politisti pentru tentativa de omor impotriva a doi barbati, tata si fiu. Astfel, ofiterii Serviciului Omoruri si procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au descins, marti dimineata, la mai multe adrese din Capitala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )