Libnet.ro
UNICEF

10:00

HCM Baia Mare, campioana a turului la handbal feminin, dupa victoria clara in fata U Cluj

România Liberă România Liberă,
HCM Baia Mare, campioana a turului la handbal feminin, dupa victoria clara in fata U Cluj

Campioana Romaniei la handbal feminin, HCM Baia Mare, ramane pe primul loc si la finalul turului campionatului. Ultima victorie, 35-25 18-14), cu U Cluj, a consolidat pozitia ocupata de elevele lui Costica Buceschi. continuă pe România Liberă

Bilete la 10 lei pentru meciul cu numarul 13 din campionat pentru HCM Baia Mare

Dupa infrangerea suferita in fata norvegiencelor de la Larvik din etapa a IV a Ligii Campionilor, handbalistele de la HCM Baia Mare trebuie sa isi revina si sa dispute un nou meci in campionat.

FOTO Meciul 13 din campionat cu noroc pentru HCM Baia Mare. Toate gandurile merg acum spre disputa cu Lublin

HCM Baia Mare a incheiat turul campionatului cu o victorie cat se poate de clara in fata Universitatii Alexandrion Cluj, scor 35-25, la finalul unui meci dominat in totalitate de campioanele Romaniei. A fost un meci mai mult de pregatire pentru meciul de totul sau nimic din Liga Campionilor de duminica, 16 noiembrie.

Macedonenii fluiera campioana Romaniei in meciul 5 din Liga Campionilor

Macedonenii vor fluiera campioana Romaniei HCM Baia Mare in partida pe care aceasta urmeaza sa o dispute in acest final de saptamana in deplasare la Lublin.

Handbal feminin, ultimul act al sfarsitului unui mit: Activele clubului de handbal Oltchim, vandute la licitatie

Tabela de marcaj, aparatele de antrenamente, suprafata de joc ale fostului club Oltchim Ramnicu Valcea, cu 19 titluri nationale in palmares, au fost incarcate marti in camioane si duse Cisnadie, primaria orasului sibian care a castigat la licitatie mai multe active ale multiplei campioane la handbal feminin, scrie Agerpres.

Spectacol de muzica si poezie cu pensionari din Baia Mare si Satu Mare

Muzica si poezia nu au varsta. O demonstreaza spectacolul care va avea loc la mijlocul acestei saptamani in Baia Mare, mai exact miercuri, 12 noiembrie, cu incepere de la ora 13, cand Asociatia CASPEV, in parteneriat cu Serviciul Public Asistenta Sociala si Teatrul Municipal Baia Mare, organizeaza, la sala Teatrului de Papusi, spectacolul de muzica si poezie Seniori pentru seniori.

1000 de maramureseni asteptati la protestul anti-Ponta din Baia Mare

Municipiul Baia Mare se alatura si el cu doua zile inainte de turul II al alegerilor prezidentiale celorlalte orase din tara unde oamenii au iesit in strada in ceea ce se vrea a fi un miting impotriva candidatului PSD-UNPR-PC, Victor Viorel Ponta.

O baimareanca a ajuns la spital cu splina si ficatul rupte dupa o bataie la scoala

O baimareanca a ajuns la spital cu splina si ficatul rupte dupa o bataie care a avut loc intr-o pauza. Incidentul s-a petrecut la Scoala 11 din Baia Mare.

O baimareanca a ajuns la spital cu splina si pancreasul distruse dupa o bataie la scoala

O baimareanca a ajuns la spital cu splina si distruse rupte dupa o bataie care a avut loc intr-o pauza. Incidentul s-a petrecut la Scoala 11 din Baia Mare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )