Libnet.ro
UNICEF

12:00

Spectacol de muzica si poezie cu pensionari din Baia Mare si Satu Mare

Adevărul Adevărul,
Spectacol de muzica si poezie cu pensionari din Baia Mare si Satu Mare

Muzica si poezia nu au varsta. O demonstreaza spectacolul care va avea loc la mijlocul acestei saptamani in Baia Mare, mai exact miercuri, 12 noiembrie, cu incepere de la ora 13, cand Asociatia CASPEV, in parteneriat cu Serviciul Public Asistenta Sociala si Teatrul Municipal Baia Mare, organizeaza, la sala Teatrului de Papusi, spectacolul de muzica si poezie Seniori pentru seniori. continuă pe Adevărul

Femeie de 85 de ani, operata la piciorul sanatos, la Spitalul Judetean din Baia Mare

Acuzatii grave la Spitalul Judetean din Baia Mare. Familia unei femei de 85 de ani sustine ca pacienta a fost operata la piciorul sanatos. A fost operata chiar de seful Sectiei de Ortopedie a uniatii.

Acuzatii grave la Spitalul Judetean din Baia Mare. O femeie a fost operata la piciorul sanatos

Acuzatii grave la Spitalul Judetean din Baia Mare. Membrii familiei unei femei de 85 de ani spun ca medicii ca au operat-o pe batrana la piciorul sanatos. Femeia a ajuns la spital cu piciorul stang rupt, iar.

Misiune imposibila pentru HCM Baia Mare in deplasarea de la Larvik. Lotul campioanei, plin de accidentari

Misiune imposibila pentru campioana Romaniei, HCM Baia Mare in deplasarea de la Larvik din grupa D a Ligii Campionilor. Fetele antrenate de Costica Buceschi si Magda Kovacs vor juca in data de 8 noiembrie, cu incepere de la 19:15, in Norvegia.

HCM Baia Mare are o misiune infernala in Norvegia, cu Larvik. Baimarencele nu mai au voie sa faca pasi gresiti

O noua infrangere a campioanei Romaniei pe terenul campioanei Norvegiei ar periclita in mare masura sansele de calificare ale lui Baia Mare in grupele principale ale Ligii Campionilor.

VIDEO. Ponta, EVACUAT cu o DUBA de la sediul PSD Baia Mare. Protestatarii l-au huiduit si au strigat Jos Ponta si Hotii

Victor Ponta a fost evacuat cu o duba, joi seara, de la sediul PSD Baia Mare, in fata caruia se adunase un grup de protestatari care il huiduiau si strigau Jos Ponta si Hotii. Ponta a mers la Baia Mare s-a intalnit cu reprezentantii PSD din judetele din nordul tarii. La iesirea lui Victor Ponta din cladire, cele doua grupuri de manifestanti s-au intrecut in scandari. Primul grup l-a huiduit pe premier si a scandat Jos Ponta si Hotii, iar cel de-al doilea grup a strigat Ponta presedinte.

Larvik- HCM Baia Mare 31-26, in Liga Campionilor la handbal feminin

HCM Baia Mare a pierdut, in deplasare, 26-31, meciul cu Larvik, din grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin. v .

Decimata de accidentari, HCM Baia Mare a mai bifat un esec, 26-31 cu Larvik

Invinsa la limita pe teren propriu, 23-24, HCM Baia Mare a pierdut si meciul din deplasare, cu Larvik, campioana Norvegiei, scor 26-31.

Ponta, huiduit la Baia Mare in fata sediului PSD; premierul a fost evacuat cu un microbuz

Prezidentiabilul PSD Victor Ponta a fost huiduit, joi seara, in fata sediului PSD Baia Mare, unde se afla un grup de protestatari care strigau Jos Ponta si Hotii, premierul fiind evacuat cu microbuzul de campanie.

FOTO Grav accident de circulatie in localitatea Ilba. Un autoturism care circula cu circa 200 de km/h s-a izbit de un cap de pod. Doi morti

Cel putin doua persoane au decedat, vineri seara, in urma unui grav accident de circulatie petrecut in localitatea Ilba, judetul Maramures pe drumul european 58 care leaga Baia Mare de Satu Mare.

Telex: Tecau debuteaza in Turneul Campionilor, iar HCM Baia Mare are o misiune infernala in Liga Campionilor

Dupa ce Simona Halep a facut furori in versiunea feminina a competitiei, acum romanii asteapta un parcurs cat mai lung din partea cuplului Tecau Rojer, la dublu masculin. La handbal, romancele au bifat inca un meci dramatic.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2441 seconds )