Libnet.ro
UNICEF

10:00

Vaslui: Ancheta in cazul unui baiat de 14 ani care a murit in curtea scolii

B1 B1,
Vaslui: Ancheta in cazul unui baiat de 14 ani care a murit in curtea scolii

Politistii vasluieni au declansat o ancheta dupa ce un baiat de 14 ani din localitatea Ibanesti a murit, joi seara, in curtea scolii din comuna, unde i s-a facut rau si s-a prabusit, informeaza. continuă pe B1

Politia a demarat o ancheta la Vaslui, in cazul unui adolescent care a murit in curtea scolii

Politia a inceput o ancheta in cazul unui adolescent in varsta de 14 ani care a murit, in conditii suspecte, in curtea scolii unde invata. Elevului i s-a facut rau si s-a prabusit, echipajul medical ajuns la fata locului nemaiputand face nimic pentru salvarea acestuia.

Baia Mare: Elevul de 13 ani care si-a batut o colega de clasa este cercetat pentru tentativa de omor

Elevul de 13 ani care si-a batut crunt o colega de clasa este cercetat de procurori pentru tentativa de omor. Acesta nu va raspunde insa in fata legii deoarece nu a implinit inca 14 ani. intre timp, fata.

Mort in curtea scolii, dupa orele de curs. Elev de 14 ani, in stop cardio-respirator, resuscitat de un asistent. Medicii de garda erau in misiune

Eveniment tragic in curtea scolii din localitatea vasluiana Ibanesti. Un elev de clasa a VIII-a a lesinat, joi seara, in timp ce astepta microbuzul scolar. Pana la sosirea echipajului de ambulanta, elevul a intrat in stop cardio-respirator.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )