Libnet.ro
UNICEF

12:00

Politia a demarat o ancheta la Vaslui, in cazul unui adolescent care a murit in curtea scolii

România Liberă România Liberă,
Politia a demarat o ancheta la Vaslui, in cazul unui adolescent care a murit in curtea scolii

Politia a inceput o ancheta in cazul unui adolescent in varsta de 14 ani care a murit, in conditii suspecte, in curtea scolii unde invata. Elevului i s-a facut rau si s-a prabusit, echipajul medical ajuns la fata locului nemaiputand face nimic pentru salvarea acestuia. continuă pe România Liberă

Vaslui: Ancheta in cazul unui baiat de 14 ani care a murit in curtea scolii

Politistii vasluieni au declansat o ancheta dupa ce un baiat de 14 ani din localitatea Ibanesti a murit, joi seara, in curtea scolii din comuna, unde i s-a facut rau si s-a prabusit, informeaza.

Politia face ancheta intr-un caz privind cursuri de pregatire in domeniul nautic

Un barbat a fost retinut la Constanta dupa ce a inselat o persoana de la care a primit 8. 020 de lei si 800 de euro, pentru plata unor cursuri de formare in domeniul nautic si ar fi falsificat un contract de studii cu o asociatie specializata.

OSCE cere autoritatilor romane o ancheta in cazul jurnalistului batut de politisti

Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) a cerut, joi, autoritatilor de la Bucuresti sa deschida o ancheta in cazul jurnalistului Sefan Mako, batut marti de mai multi politisti, pentru ca ii filmase in timp ce agresau un barbat.

Exemplul unui ambasador care discuta problema votului cu cetateni: Ion Jinga explica public cum a comunicat cu votantii si face calcule precise despre numarul maxim de voturi ce pot fi exprimate

Ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, a explicat public cum a tratat procesul de votare din primul tur prezidential, cum si unde a stat de vorba cu votantii, ce probleme a identificat si ce solutii a identificat si propus autoritatilor de la Bucuresti. Pentru turul doi, cred ca trebuie sa aratam intelegere, calm si civism. Da, este nevoie de eficienta, dar cei din comisiile de vot sunt tot oameni, supusi unui efort fizic si psihic constant timp de 15-16 ore, si merita acelasi respect ca si cei care stau la rand sa voteze. Se fac eforturi ca toata lumea sa poata vot, spune Jinga intr-un post pe Image of Romania.

Ce au descoperit oamenii de stiinta asupra scheletului unui animal care a murit acum 47 de MILIOANE de ani

Paleontologii au descoperit ceva inedit dupa ce au cercetat fosilele unei iepe care a murit acum 47 de milioane de ani, in Darmstadt, Germania. Iapa era insarcinata, iar fetusul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )