Libnet.ro
UNICEF

06:15

Incident armat in fata sediului central al Politiei din Istanbul. O femeie cu un dispozitiv exploziv a fost impuscata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Incident armat in fata sediului central al Politiei din Istanbul. O femeie cu un dispozitiv exploziv a fost impuscata

Dupa ce un procuror a fost ucis in sala de judecata, doua persoane au deschis in aceasta seara focul spre sediul central al Politiei din Istanbul. O femeie care avea un dispozitiv exploziv asupra ei a fost impuscata mortal de autoritati, informeaza. continuă pe Wall-Street Ro

Incident armat in fata sediului central al Politiei din Istanbul. O femeie a fost impuscata mortal de politie

Doua persoane au deschis focul spre sediul central al Politiei din Istanbul, miercuri seara, unul dintre agresori fiind impuscat mortal de autoritati, informeaza site-ul ziarului Hurriyet si.

Incident armat in fata sediului central al Politiei din Istanbul. O femeie cu un dispozitiv exploziv a fost impuscata

Dupa ce un procuror a fost ucis in sala de judecata, doua persoane au deschis in aceasta seara focul spre sediul central al Politiei din Istanbul. O femeie care avea un dispozitiv exploziv asupra ei a fost impuscata mortal de autoritati, informeaza.

Instanbul: Incident armat in fata sediului central al Politiei

Doua persoane au deschis focul spre sediul central al Politiei din Istanbul, miercuri seara, iar unul dintre agresori a fost impuscat mortal de autoritati, potrivit Mediafax.

O femeie a fost ucisa intr-un atac armat asupra sediului central al politiei din Istanbul

Fortele de ordine turce au ucis azi o femeie care a atacat sediul central al politiei din Istanbul, la o zi dupa o luare de ostatici soldata cu moartea a doi militanti de extrema stanga si a unui magistrat, a anuntat guvernatorul din Istanbul, potrivit AFP.

Turcia: O persoana a fost ucisa intr-un atac ce a vizat cartierul general al politiei din Istanbul

O persoana a fost ucisa in cursul unui atac ce a vizat cartierul general al politiei din Istanbul, la o zi dupa o luare de ostatici sangeroasa care s-a soldat cu moartea a doi militanti de extrema-stanga si a unui magistrat, relateaza presa turca, citata de AFP.

Nou atac in Turcia: Schimb de focuri la sediul politiei din Istanbul

Un schimb de focuri a avut loc intre politia turca si doi atacatori in fata sediului institutiei din Istanbul, doi ofiteri de politie fiind raniti, informeaza The Guardian, potrivit Mediafax. Un oficial din.

Un procuror a fost LUAT ostatic intr-un tribunal din Istanbul

MehmetSelimKiraz, un procuror din Istanbul a fost luat ostatic de un grup extremist de dreapta, intitulat DHKP/C, chiar in incinta unui tribunal din Istanbul. Oficialul judiciar ancheta cazul lui Berkin.

Turcia. Doua persoane inarmate au patruns in sediul partidului de guvernamant din Istanbul (VIDEO)

Doua persoane inarmate au patruns in sediul partidului AKP din Istanbul, partid care se afla la conducerea guvernului turc, informeaza presa locala. Asa cum se obeserva in imagini, un barbat a spart o fer.

Procurorul luat ostatic intr-un tribunal din Istanbul de catre o grupare de stanga a murit din cauza ranilor suferite

Procurorul luat ostatic, marti, intr-un tribunal din Istanbul de catre o grupare revolutionara de stanga, a murit din cauza ranilor suferite, informeaza Mediafax. in timpul interventiei fortelor speciale,.

Barbatii care au luat ostatic un procuror din Istanbul au fost ucisi de politie. Procurorul a murit la spital, in urma ranilor

21 - Doi presupusi membri ai miscarii radicale Partidul Revolutionar pentru Eliberarea Poporului DHKP-C), care au tinut ostatic marti un procuror intr-o instanta din Istanbul, au fost ucisi de.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )