Libnet.ro
UNICEF

15:30

Incidente pe aeroportul din Istanbul. Politia a folosit gaze lacrimogene impotriva manifestantilor

Antena3 Antena3,
Incidente pe aeroportul din Istanbul. Politia a folosit gaze lacrimogene impotriva manifestantilor

Politia a folosit gaze lacrimogene, duminica, pentru a dispersa aproximativ 200 de manifestanti reuniti in apropierea aeroportului international Ataturk din Istanbul pentru a sustine o greva a salariatilor. continuă pe Antena3

Incidente pe aeroportul din Istanbul: Politia a folosit gaze lacrimogene impotriva manifestantilor

Politia a folosit gaze lacrimogene, duminica, pentru a dispersa aproximativ 200 de manifestanti reuniti in apropierea aeroportului international Ataturk din Istanbul pentru a sustine o greva a salariatilor.

Politia a folosit gaze lacrimogene impotriva manifestantilor pe aeroportul din Istanbul

Politia a folosit gaze lacrimogene, duminica, pentru a dispersa aproximativ 200 de manifestanti reuniti in apropierea aeroportului international Ataturk din Istanbul pentru a sustine o greva a salariatilor companiei Turkish Airlines THY), a anuntat agentia de presa Dogan, citata de AFP.

Politia a folosit gaze lacrimogene impotriva manifestantilor de pe aeroportul din Istanbul

Politia a folosit gaze lacrimogene, ieri, pentru a dispersa aproximativ 200 de manifestanti reuniti in apropierea aeroportului international Ataturk din Istanbul pentru a sustine o greva a salariatilor companiei Turkish Airlines THY), a anuntat agentia de presa Dogan.

Iran: Presedintele Rohani, intampinat cu proteste pe aeroportul din Teheran, dupa o convorbire telefonica istorica cu Obama

Presedintele iranian Hassan Rohani s-a intors sambata acasa fiind intampinat pe aeroportul din Teheran de proteste provocate de o discutie telefonica a liderului de la Teheran cu omologul de la Casa Alba, Barack Obama - un contact istoric intre cele doua tari, primul de peste 3 decenii, transmite AFP. Cateva zeci de manifestanti au strigat Moarte Americii si Moarte Israelului - eclipsand cele cateva sute de sustinatori ai presedintelui veniti pe aeroport - si au aruncat cu oua in directia liderului iranian. Potrivit New York Times, s-a putut observa cel putin un pantof aruncat catre masina prezidentiala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )