Libnet.ro
UNICEF

16:00

Politia a folosit gaze lacrimogene impotriva manifestantilor de pe aeroportul din Istanbul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Politia a folosit gaze lacrimogene impotriva manifestantilor de pe aeroportul din Istanbul

Politia a folosit gaze lacrimogene, ieri, pentru a dispersa aproximativ 200 de manifestanti reuniti in apropierea aeroportului international Ataturk din Istanbul pentru a sustine o greva a salariatilor companiei Turkish Airlines THY), a anuntat agentia de presa Dogan. continuă pe Ziarul Bursa

Incidente pe aeroportul din Istanbul: Politia a folosit gaze lacrimogene impotriva manifestantilor

Politia a folosit gaze lacrimogene, duminica, pentru a dispersa aproximativ 200 de manifestanti reuniti in apropierea aeroportului international Ataturk din Istanbul pentru a sustine o greva a salariatilor.

Incidente pe aeroportul din Istanbul. Politia a folosit gaze lacrimogene impotriva manifestantilor

Politia a folosit gaze lacrimogene, duminica, pentru a dispersa aproximativ 200 de manifestanti reuniti in apropierea aeroportului international Ataturk din Istanbul pentru a sustine o greva a salariatilor.

Politia a folosit gaze lacrimogene impotriva manifestantilor pe aeroportul din Istanbul

Politia a folosit gaze lacrimogene, duminica, pentru a dispersa aproximativ 200 de manifestanti reuniti in apropierea aeroportului international Ataturk din Istanbul pentru a sustine o greva a salariatilor companiei Turkish Airlines THY), a anuntat agentia de presa Dogan, citata de AFP.

Iran: Presedintele Rohani, intampinat cu proteste pe aeroportul din Teheran, dupa o convorbire telefonica istorica cu Obama

Presedintele iranian Hassan Rohani s-a intors sambata acasa fiind intampinat pe aeroportul din Teheran de proteste provocate de o discutie telefonica a liderului de la Teheran cu omologul de la Casa Alba, Barack Obama - un contact istoric intre cele doua tari, primul de peste 3 decenii, transmite AFP. Cateva zeci de manifestanti au strigat Moarte Americii si Moarte Israelului - eclipsand cele cateva sute de sustinatori ai presedintelui veniti pe aeroport - si au aruncat cu oua in directia liderului iranian. Potrivit New York Times, s-a putut observa cel putin un pantof aruncat catre masina prezidentiala.

CONFRUNTARI in Cehia pe tema romilor: Politia a arestat 21 de neonazisti ostili.

Confruntari au avut loc la Ostrava, in estul Cehiei, vineri, intre politie si cateva sute de neonazisti ostili prezentei unui adapost pentru romi, a anuntat politia, care a procedat la 21 de arestari, transmite Mediafax. Neonazistii, in numar de 500-700 potrivit presei cehe, au incercat sa se apropie de adapost, dar au fost impiedicati de catre politisti, care au utilizat gaze lacrimogene impotriva protestatarilor, dupa ce acestia au aruncat cu sticle si pietre. Trei politisti au fost raniti, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )