Libnet.ro
UNICEF

01:05

increderea consumatorilor cehi, in prima crestere din ultimii sapte ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
increderea consumatorilor cehi, in prima crestere din ultimii sapte ani

Increderea consumatorilor din Republica Ceha a crescut in noiembrie, pentru prima oara in ultimii sapte ani, semn ca eforturile bancii centrale de a mentine coroana la un nivel redus au alimentat cererea gospodariilor. continuă pe Ziarul Bursa

Rezervele de aur ale Ucrainei - la cel mai redus nivel din ultimii sase ani

Rezervele de aur ale Ucrainei au scazut, in octombrie, pana la cel mai redus nivel din ultimii sase ani, in conditiile in care Rusia a facut achizitii care i-au dus detinerile de profil la cel mai ridicat nivel din ultimele doua decenii.

Mihai Marcu, MedLife: In 2015 ne propunem o crestere accelerata, vom fi prima companie din sistemul medical privat romanesc care va depasi cifra de afaceri de 100 milioane euro

MedLife estimeaza pentru anul 2015 un avans de 25%, respectiv o cifra de afaceri de peste 100 milioane euro. Pentru a sustine aceasta crestere, compania planifica o serie de noi investitii atat in proiecte de tip green field cat si in achizitii.

Elicopterul militar prabusit: Procurorii au inceput urmarirea penala pentru ucidere din culpa. Sapte persoane, audiate

Procurorii militari au dispus inceperea urmaririi penale in dosarul privind prabusirea elicopterului militrar in judetul Sibiu, pentru ucidere din culpa, neluarea si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca, in cauza fiind audiati sapte martori, a anuntat Parchetul ICCJ, citat de Mediafax.

Chuck Hagel, prima victima din Senat: republicanul demisioneaza din functia de secretar al Apararii

Secretarul american al Apararii Chuck Hagel demisioneaza luni, in urma colapsului majoritatii democrate, apropiate presedintelui, din cadrul Executivului, relateaza The New York Times online.

Faze tari: Dieta cu otrava, cea mai noua gaselnita a Hollywood-ului; Cum arata prima fotografie din istorie in care apare un om; A aparut papusa Barbie cu imperfectiuni: are acnee, vergeturi si cicatrici

Descoperire cutremuratoare! Carte cu vraji din antichitate, decodificata de specialisti. Specialisti de la Universitatea Macquarie, din Australia, au intrat in posesia unei carti vechi de peste 1. 500 de ani. Cum arata barbatul tatuat pe 95% din corp. Unul dintre cei mai tatuati barbati din lume a reusit sa sperie un copil cu infatisarea lui. diferita. Matt Gone a inceput sa se tatueze in urma cu 24 de ani, pentru a-si acoperi defectele fizice.

Deutsche Telekom a inchiriat prima cladire din complexul Globalworth Campus, dezvoltat de Papalekas

Omul de afaceri grec Ioannis Papalekas a incheiat cu Telekom Romania Telecommunications fostul Romtelecom), parte a Deutsche Telekom Group, un contract de inchiriere a 25. 000 de metri patrati, respectiv prima cladire de birouri din complexul Globalworth Campus, pe care il va dezvolta in Pipera.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )