Libnet.ro
UNICEF

01:05

Incredible festival in Cluj, last night: Armin van Buuren pe Facebook despre seara magica petrecuta la Untold Festival

Adevărul Adevărul,
Incredible festival in Cluj, last night: Armin van Buuren pe Facebook despre seara magica petrecuta la Untold Festival

Atmosfera incendiara din timpul concertului si reactia fanilor l-au facut pe DJ-ul olandez Armin van Buuren sa mixeze cu o ora in plus fata de cat era stabilit, dar si sa mai faca o postare pe Facebook in care sa spuna cat de incredibil l-au facut fanii sa se simta la Festivalul Untold. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Armin van Buuren a facut un show de exceptie la Untold. Emotionat, a lacrimat pe scena: Romania, iti multumesc

Armin van Buuren a urcat pe scena Untold Festival sambata seara si a facut un show de exceptie. Emotionat de reactia neasteptat de calduroasa a publicului, acesta a lacrimat la finalul concertului. A fost aplaudat in nestire. DJ-ul a scris Romania, iti multumesc.

Cluj: Peste 70.000 de spectatori la concertul Armin van Buuren de la Festivalul Untold (VIDEO)

Peste 70. 000 de persoane au participat, in noaptea de sambata spre duminica, la concertul sustinut de DJ-ul olandez Armin van Buuren la Cluj-Napoca, in cadrul Festivalului Untold, scrie Digi 24. Primarul Clujului,.

Untold Festival. Programul celei de-a 3-a zi. Ce artisti concerteaza si la ce ore

In cea de-a treia zi de Untold Festival concerteaza Armin van Buuren de la ora 1. DJ-ul olandez va sustine concertul pe stadionul Cluj Arena - Ursus Untold Arena. inaintea sa vor canta Tinie Tempah si Sunnery JamesRyan Marciano. Fanii Radio Killer il vor putea asculta duminica dimineata, la 4. 15, cum arata programarea facuta de organizatori.

Peste 200.000 de spectatori la Untold Festival

Cea de-a treia noapte a Untold Festival a adus un nou record. Peste 65. 000 de spectatori s-au strans pe ClujArena pentru a canta alaturi de DJ-ul olandez Armin van Buuren. O cifra asemanatoare era estimata si pentru spectacolul sustinut de David Guetta duminica noaptea, dupa inchiderea editiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )