Libnet.ro
UNICEF

23:00

Peste 200.000 de spectatori la Untold Festival

România Liberă România Liberă,
Peste 200.000 de spectatori la Untold Festival

Cea de-a treia noapte a Untold Festival a adus un nou record. Peste 65. 000 de spectatori s-au strans pe ClujArena pentru a canta alaturi de DJ-ul olandez Armin van Buuren. O cifra asemanatoare era estimata si pentru spectacolul sustinut de David Guetta duminica noaptea, dupa inchiderea editiei. continuă pe România Liberă

Emil Boc: Numar record de turisti la Cluj, cu ocazia Untold Festival. Peste 50.000 de persoane, doar in prima zi

Primarul Clujului a scris, vineri, pe pagina personala de Facebook, ca a fost inregistrat un numar record de turisti la Cluj, cu ocazia Untold Festival. Numar record de turisti la Cluj, cu ocazia Untold.

Untold Festival. Programul celei de-a 3-a zi. Ce artisti concerteaza si la ce ore

In cea de-a treia zi de Untold Festival concerteaza Armin van Buuren de la ora 1. DJ-ul olandez va sustine concertul pe stadionul Cluj Arena - Ursus Untold Arena. inaintea sa vor canta Tinie Tempah si Sunnery JamesRyan Marciano. Fanii Radio Killer il vor putea asculta duminica dimineata, la 4. 15, cum arata programarea facuta de organizatori.

Emil Boc: Numar record de turisti la Cluj, cu ocazia Untold Festival

Primarul Clujului a scris, vineri, pe pagina personala de Facebook, ca a fost inregistrat un numar record de turisti la Cluj, cu ocazia Untold Festival. Numar record de turisti la Cluj, cu ocazia Untold.

Infractiuni in prima zi de Untold Festival: doua furturi si 9 persoane suspectate de detinere de droguri de risc

Doua furturi si 9 infractiuni pentru detinere de droguri de risc pentru consum propriu. Acesta este bilantul Politiei Cluj dupa prima zi de Untold Festival. Circa 800 de politisti, jandarmi, pompieri si paramedici supravegheaza participantii la festival.

Ce se intampla la Untold Festival dupa miezul noptii. Anuntul facut de CTP din Cluj-Napoca

Compania de Transport Public din Cluj-Napoca a anuntat ca va introduce transport de noapte pe inca o linie de autobuze, pe durata Untold Festival. Astfel,in intervalul 31 iulie 2 august intre orele.

Tanar gasit spanzurat in centrul Clujului. Barbatul avea pe mana o bratara de acces la Untold Festival

Un tanar de 25 de ani din Baia Mare a fost gasit decedat in centrul orasului, vineri dimineata. Barbatul se afla in apropierea Unitatii de Primiri Urgente, iar, conform unor surse, pe mana avea o bratara de acces la Untold Festival.

Untold Festival. Programul celei de-a patra zile: concert David Guetta

David Guetta va concerta diseara, 2 august, de la ora 1. 00, pe scena Untold Festival de la Cluj. inaintea sa vor canta Fatman Scoop, de la 20. 45, si Tujamo, de la 23. Cei care prefera rockul ii pot asculta pe cie de la Altar si Alternosfera in Piata Unirii, de la ora 21.

Fotografia scandaloasa de la Untold Festival

Clujul este in aceste zile gazda Untold Festival, un eveniment care a adus in Capitala Transilvaniei zeci de mii de tineri din intreaga Europa, scrie citynews. ro. Acestia au venit sa participe la zecile de.

Noua persoane, prinse cu droguri in prima zi Untold Festival

Noua persoane au fost depistate de politistii clujeni cu droguri de mare risc asupra lor. Tineri, participanti la festivalul Untold, au declarat ca stupefiantele erau pentru consum propriu. De asemenea,.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )