Libnet.ro
UNICEF

01:05

O incursiune intr-un centru de azilanti din Bucuresti/ Cum spune ca traieste un refugiat nimerit din greseala in Romania

Hotnews Hotnews,
 O incursiune intr-un centru de azilanti din Bucuresti/ Cum spune ca traieste un refugiat nimerit din greseala in Romania

In Romania sunt sase centre de azilanti: la Bucuresti, Galati, Timisioara, Radauti, Maramures si Giurgiu. Cel din Bucuresti este plasat in Fundeni, intr-un fost bloc de nefamilisti. Se distinge de blocurile din cartier prin gardul de beton de doi metri, grilajele de la geamuri si o pancarta a ministerului de interne agata la intrare. Hotnews a fost la acest centru de cazare din Bucuresti si va prezinta in continuare marturia unei solicitante de azil din Armenia, situatia din centru si cum a ajuns in Romania intr-un container pe Marea Neagra. Ce ofera statul roman prin lege solicitantilor de azil si care este situatia reala, relatata de catre o persoana in aceasta pozitie. continuă pe Hotnews

Retinerea lui Sorin Oprescu, sarbatorita de Comunitatea Biciclistilor din Bucuresti

Retinerea lui Sorin Oprescu a atras si atentia Comunitatii Biciclistilor din Bucuresti. Membrii comunitatii au venit la sediul Primariei Generale, dar si la sediul DNA, pentru a-si exprima bucura fata de.

Festivalul George Enescu a umplut pana la 100% hotelurile din Bucuresti

Festivalul George Enescu, cel mai important eveniment cultural al toamnei , a umplut pana la 100% hotelurile din Bucuresti, scrie Ziarul Financiar. Turistii sunt dispusi sa plateasca chiar si 1. 000 de.

Tinerele din Bucuresti care scot bani din scrisul de mana. Cum au ajuns sa livreze 10.000 de scrisori in toate colturile tarii

In lumea mesajelor transmise electronic, doua tinere din Capitala au pus pe picioare o afacere prin intermediul careia trimit epistole scrise de mana, ca pe vremea bunicilor. Serviciul este destinat tuturor celor care fie nu-si gasesc cuvintele, fie vor sa le faca o surpriza si sa ii impresioneze pe cei dragi.

Au inceput inscrierile pentru prima editie din Bucuresti a festivalului 48 Hour Film Project

48 Hour Film Project vine pentru prima oara la Bucuresti in weekend-ul 16 - 18 octombrie 2015. Realizatori de film profesionisti sau amatori, din toata Romania si nu numai, sunt asteptati sa se inscrie in competitie pentru a afla cine poate crea Cel Mai Bun Film de scurt-metraj in doar 48 de ore. Juriul de la Bucuresti este format din: criticul de film Irina Margareta Nistor, actorul Andi Vasluianu si actrita Ana Ularu. inscrierile se fac pe www. 48hourfilm. com/bucharest. Pana luni, 21 septembrie, echipele beneficiaza de reducere de 30% la inscriere prin taxa Early Bird de 490 lei; apoi, de 20% reducere, pana pe 11 octombrie, prin taxa General Admission de 595 lei. Taxa Late Comers este de 700 lei, ultima zi de inscriere in competitie fiind 15 octombrie. Taxa de inscriere se aplica per echipa.

Ce contracte a derulat in ultimii patru ani Administratia Cimitirelor din Bucuresti: 230 de milioane de lei

In perioada 2012-2015 Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane Bucuresti, una dintre institutiile din subordinea Primariei Capitalei care derula anumite contracte de unde primarul Sorin Oprescu ar fi primit spaga, potrivit procurorilor DNA, a gestionat un buget de circa 230 milioane lei. Potrivit site-ului de licitatii publice, institutia a incheiat in al doilea mandat al Primarului Oprescu, 12 contracte prin licitatie deschisa, 6 prin negociere si 20 prin cerere de oferta. Valoarea contractelor incheiate prin cerere de oferta se ridica la peste 10 milioane de euro.

FOTO. 50 de tari, reprezentate la Festivalul Ambasadelor din Bucuresti

Vineri, a inceput prima editie a Festivalului Ambasadelor din Romania, care se desfasoara, pana sambata, in Parcul Lumea Copiilor.

Topul sectoarelor din Bucuresti. Unde fura hotii cel mai mult

In primele sapte luni ale anului, in Bucuresti, s-au inregistrat aproape 5. 000 de furturi din locuinte, autovehicule, genti si buzunare. Cele mai multe dintre acestea au avut loc, potrivit datelor obtinute de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )