Libnet.ro
UNICEF

23:00

Independenta Statului un proiect mai important decat oricare altul

Adevărul Adevărul,
Independenta Statului un proiect mai important decat oricare altul

Cazul Bercea-Basescu este testul suprem al independentei justitiei, dar si a independentei statului roman in fata altor grupari care doresc sa partajeze puterea cu statul roman fie ca vorbim de interlopi, grupuri de interese, judecatori corupti, presa ticalosita sau clanuri cu politicieni vanduti). continuă pe Adevărul

Cum iti transforma Dumnezeu creierul? Motivul pentru care oamenii cred in divinitate e mai important decat aceasta

Credinta exista dinainte de Dumnezeu actual si va exista dincolo de crestinism, dar ce o starneste? Si, mai ales, de ce credem? Un ateu a incercat sa afle asta in urma cu patru ani si alti cercetatori inca mai deruleaza diverse experimente. Iata la ce concluzii au ajuns.

VIDEO S-a demonstrat: barbatii sunt mai sensibili decat femeile

Si baietii plang cateodata spun versurile unei melodii cunoscute, interpretata de cantaretul Dan Bittman, impreuna cu trupa Holograf. Mesajul piesei se pliaza pe concluziile unui nou studiu, confom carora barbatii simt emotiile mult mai puternic decat femeile, contrar imaginii dure pe care o afiseaza.

Google Glass, disponibili in Marea Britanie la un pret mai ridicat decat in SUA

Ochelarii inteligenti Google Glass , disponibili initial doar in SUA, au fost pusi la vanzare si in Marea Britanie, insa pretul pentru acest produs aflat inca in faza de testare este de 1. 000 lire sterline 1. 700 dolari), mai mult decat cel de pe.

Studiu: Barbatii castiga mai mult decat femeile cu aceleasi studii

Absolventii de facultate de sex masculin castiga mai mult decat omologii lor de sex feminin, iar diferenta de remunerare va creste direct proportional cu timpul petrecut in forta de munca conform unui nou studiu.

Studiu. Motocicleta este de 57 de ori mai periculoasa decat masina

Pentru prima data, Institutul Belgian pentru Siguranta Rutiera a calculat riscul de accident grav in functie de fiecare categorie de participanti la trafic si pentru diferite grupe de varsta. Motociclistii sunt cei mai expusi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )