Libnet.ro
UNICEF

14:00

India: Aproximativ 300 de persoane au decedat din cauza caniculei

B1 B1,
India: Aproximativ 300 de persoane au decedat din cauza caniculei

Aproximativ 300 de persoane au murit in Telengana si Andhra Pradesh, in ultimele zile, din cauza caldurii severe, informeaza AP. Astfel, in cele doua state din India, temperaturile situate intre 42 si 48 de. continuă pe B1

Peru: Stare de urgenta din cauza protestelor declansate impotriva unui proiect minier

Peru a decretat stare de urgenta in doua provincii din cauza protestelor declansate din cauza unui proiect minier care au devenit foarte violente. Guvernul a anuntat instituirea starii de urgenta in toate.

Bulgaria: Stare de urgenta in orasul Mezdra din cauza unor inundatii provocate de ploi torentiale

In orasul Mezdra, din nord-vestul Bulgariei, a fost declarata stare de urgenta, din cauza unor inundatii provocate de ploi torentiale, scrie novinite. com. Anuntul a fost facut de primarul orasului, Nikolina.

Stare de urgenta decretata in Peru din cauza unor proteste violente

Autoritatile din Peru au decretat stare de urgenta in doua provincii din tara, dupa ce protestele declansate din cauza unui proiect de minerit au devenit extrem de violente, informeaza CNN.

Euro scade fata de majoritatea monedelor din cauza incertitudinilor din Grecia

Euro este in declin fata de majoritatea monedelor importante, iar fata de lira sterlina a atins cel mai redus nivel din ultimele doua luni si jumatate, in urma avertismentului Greciei ca in lipsa unui acord cu creditorii nu va putea sa isi plateasca.

Euro scade fata de majoritatea monedelor din cauza incertitudinilor din Grecia

Euro este in declin fata de majoritatea monedelor importante, iar fata de lira sterlina a atins cel mai redus nivel din ultimele doua luni si jumatate, in urma avertismentului Greciei ca in lipsa unui acord cu creditorii nu va putea sa isi plateasca datoriile scadente in iunie, potrivit Bloomberg.

Angajatii Turnului Eiffel, in greva din cauza hotilor de buzunare

Angajatii Turnului Eiffel au intrat vineri in greva, in semn de protest fata de intensificarea furturilor din buzunare in jurul uneia dintre cele mai populare atractii turistice din Paris, informeaza.

Turnul Eiffel a fost inchis din cauza hotilor de buzunare

Angajatii Turnului Eiffel au intrat vineri in greva, in semn de protest fata de intensificarea furturilor din buzunare in jurul atractiei turistice din Paris.

Un PARADIS turistic risca sa fie distrus din cauza secetei fara precedent

Presa din Thailanda este ingrijorata de producerea unei catastrofe inevitabile. Buletinele informative ale serviciile meteorologice locale avertizeaza ca in urmatorele zile, cea mai mare insula a tarii, Insula.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )