Libnet.ro
UNICEF

13:30

Indian Wells. Halep va juca din nou cu Serena Williams

România Liberă România Liberă,
Indian Wells. Halep va juca din nou cu Serena Williams

Jucatoarea americana Serena Williams, liderul circuitului profesionist de tenis feminin, s-a calificat fara probleme in sferturile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells. continuă pe România Liberă

Indian Wells. Simona Halep va juca din nou cu Serena Williams

Jucatoarea americana Serena Williams, liderul circuitului profesionist de tenis feminin, s-a calificat fara probleme in sferturile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells.

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in sferturile de la Indian Wells. Halep: O pot invinge din nou

Simona Halep a declarat dupa calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells ca este pregatita de o confruntare cu liderul mondial, Serena Williams.

Vasile Dancu: in curand, pe Arena Nationala se vor juca din nou meciuri de fotbal

Ministrul Dezvoltarii, Vasile Dancu, spune ca, in curand, pe Arena Nationala se vor juca din nou meciuri de fotbal. Primaria Capitalei va primi cel mai probabil luni avizul Comisiei tehnice a Ministerului Dezvoltarii, transmite Digi24.

Prima reactie a Simonei Halep, dupa calificarea in sferturi la Indian Wells, unde va da peste Serena Williams. Ce spune despre duelul cu liderul WTA

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Indian Wells, dupa ce a trecut de Barbora Strycova.

Indian Wells: Simona Halep vs Serena Williams se va disputa joi dimineata, nu inainte de ora 04:00

Organizatorii au anuntat programul zilei de la Indian Wells, meciul vedeta dintre Simona Halep 5 WTA) si Serena Williams 1 WTA) urmand sa aiba loc joi dimineata, nu inainte de ora 04:00, ora Romaniei. Confruntarea face parte din faza sferturilor de finala. Partida va fi in direct pe Dolcesport si LiveText pe HotNews. ro.

CTP spune ce trebuie sa faca Simona Halep in meciul cu Serena Williams, din sferturile de finala de la Indian Wells

Cristian Tudor Popescu a salutat calificarea Simonei Halep in sferturile de finala de la Indian Wells, acolo unde jucatoarea noastra va da peste Serena Williams.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Indian Wells. Cu cine va juca romanca

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului Indian Wells dupa o victorie lejera in fata rusoaicei Ecaterina Makarova, scor 6-2, 6-4, anunta Jurnalul National. Simona Halep va juca in optimi.

Eliminare surpriza in turneul masculin de la Indian Wells

Argentinianul Federico Delbonis a produs surpriza si l-a eliminat pe britanicul Andy Murray in turul 3 la Indian Wells, primul turneu din seria Masters in 2016.

Florin Mergea si Rohan Bopanna, eliminati in primul tur, la Indian Wells

Perechea formata din Florin Mergea si Rohan Bopanna a fost invinsa de spaniolii Feliciano Lopez/Marc Lopez in primul tur al probei de dublu a turneului Indian Wells.

Horia Tecau, invins la meciul de dublu la Indian Wells

Perechea alcatuita din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer a fost invinsa de cuplul polonez Lukasz Kubot/Marcin Matkowski, cu 7-6 6), 3-6, 10-6, duminica, in runda inaugurala a probei de dublu din cadrul turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Indian Wells California), dotat cu premii totale de 6. 605 dolari, transmite Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )