Libnet.ro
UNICEF

05:00

Industria eoliana ar putea plati peste 30 milioane euro dupa introducerea impozitului de 1,5%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Industria eoliana ar putea plati peste 30 milioane euro dupa introducerea impozitului de 1,5%

Impozitul pe proprietate pentru constructiile speciale exceptate pana in prezent, de 1,5% din valoarea constructiei, ar putea insemna costuri de pana la 40. 000 euro pe fiecare turbina eoliana, respectiv peste 30 milioane euro la nivelul industriei,. continuă pe Wall-Street Ro

Cui Jia, vicepresedinte ZTE Corporation: In Romania am lucrat cu RCSRDS pentru a furniza cel mai rapid internet de banda larga/Nici un detaliu despre investitia de peste 100 milioane de euro anuntata pentru piata din Romania

Furnizam echipamente pentru retele foarte rapide de internet, iar in Romania am lucrat cu RDSRCS pentru a furniza cel mai rapid internet de banda larga, a declarat marti Cui Jia, vicepresedinte ZTE Corporation in cadrul forumului economic China-Europa Centrala si de Est. Intrebata despre investitia de 100 milioane euro care va fi demarata pe piata din Romania in acest an, aceasta a spus ca intentioneaza sa investeasca in Romania dar nu poate da detalii. Ministrul Comunicatiilor a spus ca nu comenteaza.

Sanador trece pragul de 30 mil. euro: Vrem sa crestem ponderea pacientilor straini

Sanador, cel mai mare spital multidisciplinar privat din Romania, va inregistra anul acesta afaceri de circa 34 mil. euro, peste estimarile initiale, o directie de dezvoltare fiind si segmentul pacientilor straini, a spus Doris Andronescu, actionar si.

Daniel Constantin: Romania ar putea exporta 4 - 5 milioane de oi in China

Romania ar putea exporta oi in China, iar ministrul Daniel Constantin crede ca potentialul de export este de 4 - 5 milioane de capete. Chinezii sunt interesati si de importul de ovine din tara noastra,.

Allianz-Tiriac a platit procesatorului de carne Doly-Com o despagubire de 1,8 milioane euro

Allianz-Tiriac Asigurari a platit procesatorului de carne Doly-Com SRL Botosani o despagubire de aproximativ 1,8 milioane de euro, pentru o polita de asigurare de cladiri si bunuri, dupa ce in iunie un incendiu a afectat depozitul detinut de firma in.

BVB: Lichiditate de 14,13 milioane euro la finalul sedintei de astazi

Majoritatea indicilor Bursei de Valori Bucuresti BVB) au inchis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere, lichiditatea fiind de 62,8 milioane lei 14,13 milioane euro).

Doly-Com a primit despagubiri de 1,8 milioane euro in urma unui incendiu

Producatorul local de carne de vita Doly-Com a primit in luna noiembrie o indemniza and tie in valoare de aproximativ 1,8 milioane euro de la Allianz- and Tiriac in contul poli and tei de asigurare de bunuri, in urma incendiului de la fabrica de procesare a carnii proaspete din Tunari, potrivit unui comunicat de presa.

Platforma de marketing afiliat Profitshare a generat vanzari de peste 15 milioane de lei

Platforma de marketing afiliat Profitshare a adus magazinelor online pe care le deserveste mai mult de 25. 000 de comenzi, in valoare totala de peste 15 milioane de lei, cu ocazia Black Friday, potrivit unui comunicat de presa.

Black Friday 2013: marketingul afiliat prin Profitshare a generat vanzari de peste 15 milioane de lei

Cu ocazia Black Friday, platforma de marketing afiliat Profitshare a adus magazinelor online pe care le deserveste mai mult de 25. 000 de comenzi in valoare totala de peste 15 milioane de lei. Profitshare a avut o cota de piata de peste 65% din.

F64 Studio, venituri de peste 9 milioane lei de Black Friday

Magazinul online F64 a inregistrat, cu ocazia campaniei de Black Friday de anul acesta, venituri de peste 9 milioane de lei, fiind comandate 14. 800 de produse comandate, conform unui comunicat de presa.

UE a acordat Ucrainei fonduri nerambursabile de peste 3 miliarde euro, dupa 1991

Stefan Fule, Comisar european pentru extindere si politica de vecinatate, a anuntat vineri, in cadrul unui interviu, ca Uniunea Europeana UE) i-a acordat Ucrainei, de la obtinerea independentei acestei republici ex-sovietice in anul 1991, fonduri nerambursabile in valoare de peste trei miliarde de euro, informeaza Agerpres.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )