Libnet.ro
UNICEF

08:00

Inflatia din zona euro, tot mai mica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Inflatia din zona euro, tot mai mica

Incetinirea inflatiei din zona euro, in luna martie, pana la cel mai redus nivel din noiembrie 2009, a fost confirmata ieri de datele oficiale, ceea ce pune presiune pe Banca Centrala Europeana BCE) in vederea unei interventii, daca preturile de consum nu se redreseaza. continuă pe Ziarul Bursa

Secretar de stat in MAE: Romania indeplineste pentru prima data toate criteriile de aderare la zona euro

Secretarul de stat in MAE George Ciamba a declarat, marti, ca pentru prima data Romania indeplineste toate criteriile de aderare la zona euro,El spune ca acest lucru se vede si prin cresterea investitiilor .

Persoanele de pana in 40 de ani economisesc tot mai mult

Persoanele cu varsta de pana la 30 de ani, precum si cele din segmentul 30-40 de ani incep sa economiseasca din ce in ce mai mult, aceste segmente reprezentand aproape 20% din totalul clientilor persoane fizice, iar ponderea celor care aleg sa economiseasca prin depozite la termen este in continua crestere, conform unui studiu al BCR remis redactiei.

Initiativa muta jocurile tip slot machine din zona privata la stat

Initiativa legislativa muta jocurile de noroc de tip slot machine din zona privata in zona de stat, considera Sorin Constantinescu, presedintele Asociatiei Organizatorilor de Cazinouri din Romania AOCR).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2588 seconds )