Libnet.ro
UNICEF

01:05

Inflatia in zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Antena3 Antena3,
Inflatia in zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Rata anuala a inflatiei in zona euro s-a diminuat in luna noiembrie 2014 pana la 0,3%. Aceasta este cea mai redusa valoare din ultimii cinci ani, de la nivelul de 0,4% inregistrat in luna octombrie, arata. continuă pe Antena3

Pretul minereului de fier, la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani

Pretul minereului de fier si-a extins ieri declinul pe pietele internationale, coborand la cel mai redus nivel din ultimii cinci ani, in conditiile in care livrarile globale de profil cresc, intr-un moment in care incetineste expansiunea economica a Chinei - consumator important de materii prime.

Contrabanda cu tigarete a atins cel mai scazut nivel din acest an

Piata neagra a tigaretelor a inregistrat in septembrie o scadere cu 1,6 puncte procentuale, la 15,4%, de la 17% in iulie , cel mai scazut nivel din acest an, insa peste media anuala din ultimii doi ani, de circa 13%, cea mai afectata regiune fiind cea.

VIDEO APOEL - FC Barcelona 0-4/ Lionel Messi, cel mai bun marcator din Liga

Lionel Messi a reusit sa inscrie de trei ori in meciul castigat de Barcelona pe terenul celor de la APOEL 4-0), performanta in urma careia argentinianul a devenit cel mai bun marcator din istoria Champions League.

O romanca a castigat cel mai dur ultramaraton din lume, desfasurat in Antarctica

O romanca a castigat cel mai dur ultramaraton din lume, cel din Antarctica, la minus 25 de grade Celsius. Adriana Istrate a devenit, astfel, prima romanca invingatoare intr-un ultramaraton, parcurgand o suta.

Cel mai cautat apartament din Bucuresti: 3 camere in cartierul Tineretului

Cel mai cautat apartament al Capitalei se afla in zona Tineretului, are trei camere, o suprafata utila de peste 70 de metri patrati si este situat la etaje intermediare, conform unei analize HomeFinders. ro bazata pe criteriile cumparatorilor. Afla ce.

Cel mai BOGAT om din Arabia Saudita a facut o investitie URIASA in Romania. Averea se ridica la 22 de MILIARDE de dolari

Fiul printului Al-Waleed bin Talal bin Abdulaziz al Saud, cel mai bogat om din Arabia Saudita, a cumparat 50% dintre actiunile companiei romanesti Arcadia Engineering, care dezvolta proiecte in domeniul .

Inflatia din zona euro a scazut in noiembrie din nou la minimul ultimilor cinci ani

Inflatia anuala din zona euro a atins in noiembrie minimul ultimilor cinci ani, ceea ce amplifica presiunile asupra Bancii Centrale Europene de a extinde programele pentru sprijinirea recuperarii economice din regiune, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax.

Inflatia din zona euro a scazut in noiembrie din nou la minimul ultimilor cinci ani

Inflatia anuala din zona euro a atins in noiembrie minimul ultimilor cinci ani pentru a treia oara in acest an, intensificand presiunile asupra Bancii Centrale Europene de a extinde programele pentru sprijinirea recuperarii economice din regiune,.

Cel mai rapid pianist din lume, invitat special la Sinteza Zilei

Credeati ca ati aflat in aceste zile tot ce e mai rau despre mafia imobiliara si oamenii sai? Nici vorba! Stiati ca Procurorul Sef al DIICOT era sa fie recompensata chiar cu functia de Procuror General al.

Cotatia petrolului, in scadere foarte puternica, la 66,15 dolari pe bursa din New York

Cotatia petrolului a scazut cu peste 7 dolari vineri, in raport cu miercuri seara, la cel mai redus nivel din 2010, dupa ce Organizatia tarilor exportatoare de petrol a decis sa-si mentina productia neschimbata, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.237 seconds )