Libnet.ro
UNICEF

08:30

INFOGRAFIE in ce tari traiesc cei mai fericiti oameni din lume. Unde se situeaza romanii

Adevărul Adevărul,
INFOGRAFIE in ce tari traiesc cei mai fericiti oameni din lume. Unde se situeaza romanii

Cei mai fericiti oameni de pe planeta nu traiesc in Danemarca, asa cum ne-am fi asteptat, iar bunastarea economica a unor tari nu atrage dupa sine un nivel mai mare de fericire a locuitorilor, dupa cum reiese din raportul Happy Planet Index, care masoara starea de bine a populatiei lumii. Romania nu se afla la coada clasamentului, dar sta mai prost decat Moldova. continuă pe Adevărul

Ce face in fiecare zi unul din cei mai destepti oameni din lume. Toate imi LUNGESC viata

Rick Rosner, considerat al doilea cel mai inteligent om din lume, spune ca secretul lui este consumarea unei cantitati uriase de suplimente nutritive. Barbatul, care are un IQ.

FOTO Mihai Vasile a murit. Imagini tulburatoare realizate de unul dintre cei mai mari fotoreporteri din Romania

Mihai Vasile, unul dintre cei mai reputati fotojurnalisti din Romania postdecembrista, a murit la varsta de 51 de ani.

Top zece cei mai bogati artisti din industria muzicala: Madonna ocupa primul loc, cu 800 de milioane de dolari

Cantareata americana Madonna ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti din industria muzicala, cu o avere estimata la 800 de milioane de dolari, informeaza billboard. com.

Ce preferinte culinare aveau cei mai mari dictatori ai lumii. Nicolae Ceausescu comanda des pui la ceaun

Autorii unui carti intitulate Cina Dictatorilor: Un ghid de prost gust pentru distractia tiranilor dezvaluie stilul de viata, problemele medicale si preferintele culinare ale unor dintre cei mai temuti dictatori ai secolului al XX-lea: acestora: Adolf Hitler, Benito Mussolini, Nicolae Ceusescu, Mao Zedong, Stalin, Iosif Broz Tito.

Mos Nicolae imparte cadouri la Ploiesti Shopping City pentru cei mai cuminti copii

Magia sarbatorilor de iarna va fi simtita din plin la sfarsitul acestei saptamani. Mos Nicolae ii asteapta plin de daruri pe cei mai cuminti copii la Ploiesti Shopping City.

Deputalul Ioan Dinita, unul dintre cei mai bogati parlamentari din tara, a fost scapat de restrictii de catre Curtea Constitutionala

Ioan Dinita este cercetat sub control judiciar in dosarul de coruptie de la Consiliul Judeten Brasov. Curtea Constitutionala a decis joi ca aceasta masara este neconstitutionala,atfel ca Dinita va fi cercetat in libertate si nu avea nicio restrictie.

Ilfov: Mai multe strazi din orasul Pantelimon au fost inundate dupa trei zile cu ploaie (VIDEO)

Mai multe strazi din orasul Pantelimon, judetul Ilfov, au fost inundate, duminica, dupa trei zile in care a plouat si zapada s-a topit, intr-una din zonele marginase ale localitatii s-a format un adevarat l.

Cea mai scumpa bricheta din lume, vanduta cu 500.000 de euro la Paris (VIDEO)

Cea mai scumpa bricheta din lume a fost vanduta la Paris, cu 500. 000 de euro. Cel care a cumparat-o este un miliardar din Hong Kong, colectionar al obiectelor firmei Dupont. Bricheta a fost facuta din aur masiv.

VIDEO Cele mai frumoase lovituri din 2014 - Federer, Nadal, Djokovic, Dimitrov si Monfils, printre remarcati (Partea I)

Anul 2014 a oferit multe dueluri interesante in circuitul masculin de tenis de camp ATP), schimburile de mingi si loviturile perfecte facand deliciul publicului. Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray, Grigor Dimitrov si Gael Monfils au facut, rand pe rand, spectacol. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai frumoase lovituri din 2014.

Madonna este cel mai bogat artist din industria muzicala

Cantareata americana Madonna ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti din industria muzicala, cu o avere estimata la 800 de milioane de dolari, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )