Libnet.ro
UNICEF

20:00

Informatii explozive in scandalul moscheii din Bucuresti. BOR vrea la schimb hotel in Istanbul

Antena3 Antena3,
Informatii explozive in scandalul moscheii din Bucuresti. BOR vrea la schimb hotel in Istanbul

Biserica Ortodoxa Romana vrea sa ridice un hotel in Istanbul, pe terenul pe care statul turc il ofera pentru constructia unei bisericii. Informatia a fost dezvaluita de Maria Coman, la Se. continuă pe Antena3

Informatii explozive in scandalul moscheii din Bucuresti: BOR vrea la schimb hotel in Istanbul. Reactia Patriarhiei Romane

Biserica Ortodoxa Romana vrea sa ridice un hotel in Istanbul, pe terenul pe care statul turc il ofera pentru constructia unei bisericii. Informatia a fost dezvaluita de Maria Coman, la Se.

Scandalul moscheii din Bucuresti. Prima reactie a lui Klaus Iohannis dupa vizita in Turcia

Negocierile pentru ridicarea unei moschei la Bucuresti au fost incepute de Adrian Nastase, in 2004, continuate de Traian Basescu, in 2011, si avansate de Victor Ponta, in 2015, care, prin hotarare de Guvern, a oferit Turciei terenul de la Romexpo. Aceasta este varianta Presedintiei. Raspunsul vine dupa ce Klaus Iohannis a fost acuzat ca, in urma vizitei de la Ankara, s-a inteles cu Erdogan pentru construirea moscheii din centrul Capitalei.

Directoarea care a batut copii la o gradinita din Bucuresti, retinuta pentru 24 de ore

Directoarea care a batut copii la o gradinita particulara din Bucuresti a fost retinuta pentru 24 de ore. Rele tratamente aplicate minorului, aceasta este acuzatia sub care este urmarita penal directoarea.

Ce a patit directorea care a batut copii la o gradinita din Bucuresti

Directoarea care a batut copii la o gradinita particulara din Bucuresti este urmarita penal. Politistii au strans mai multe declaratii ale martorilor, atat parinti cat si fosti.

Accident rutier grav. Patru masini s-au ciocnit in Pasajul Piata Presei din Bucuresti

Circulatia rutiera a fost blocata, in aceasta dimineata, in urma impactului dintre patru autoturisme care s-au ciocnit in pasajul rutier de la Piata Presei, din Bucuresti, potrivit EVZ. ro.

FOTOGALERIE Cateva sute de studenti din Bucuresti au protestat, marti, fata de legea antifumat / Lege facuta pe genunchi, ii ostracizeaza pe fumatori

Circa 200 de studenti din Bucuresti au protestat in strada marti dupa-amiaza fata de legea antifumat. Ei sunt nemultumiti ca legea nu le permite sa-si aprinda tigarile in campusurile studentesti, intrucat fumatul este interzis in institutiile de invatamant. Studentii cazati in complexul studentesc Regie nu au voie sa fumeze nici in parcul Regiei, acestia fiind nevoiti sa mearga cate doi kilometri pentru a fuma o tigara. Cativa au fost deja amendati pentru ca n-au tinut cont de lege, altii, mai indrazneti, spun ca fumeaza in camerele de camin, in semn de protest. Protestatarii au cerut amendamente pe legea antifumat, pe care o considera neclara si discriminatorie.

Protest inedit facut de doi tineri, in plina strada, impotriva gropilor din Bucuresti. VIDEO

Doi tineri din Bucuresti au apelat la o metoda neconventionala de protest impotriva gropilor din Bucuresti. Acestia au mers pe bulevardul Turnu Magurele din Capitala, una dintre arterele care arata.

Mega Image vinde trei magazine din Bucuresti

Lantul local de magazine Annabella, controlat de familia Mutu care detine si fabrica de conserve Raureni, a preluat trei supermarketuri Mega Image din Bucuresti. Antreprenorii originari din zona Valcea.

Sase elevi din Bucuresti, amendati pentru ca au fumat in scoala

Sase elevi de la Colegiul Tehnic Media din Sectorul 1 al Capitalei au fost amendati de politistii de proximitate, pentru ca au fumat in incinta scolii, au declarat surse din Politie pentru Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )