Libnet.ro
UNICEF

08:00

Informatii OFICIALE cu privire la oferta liceelor din Capitala. Descarca brosura Admiterea in liceu - 2013

Antena3 Antena3,
Informatii OFICIALE cu privire la oferta liceelor din Capitala. Descarca brosura Admiterea in liceu - 2013

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB) a publicat astazi brosura Admiterea in liceu. Brosura contine oferta locurilor in liceele bucurestene pentru sesiunea din 2013, media ultimului admis in. continuă pe Antena3

Admiterea la liceu 2013: Ofertele liceelor din Bucuresti, cele mai bune colegii din capitala si calendarul admiterii - in brosura lansata de Inspectoratul scolar

Admiterea in liceu in anul scolar 2013 - 2014 incepe pe 5 iulie, cu completarea fiselor de inscriere de catre absolventii claselor a VIII-a. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a lansat brosura de admitere in liceu, care cuprinde oferta tuturor liceelor din capitala, mediile ultimilor admisi in sesiunile precedente, precum si calendarul admiterii. Cel mai bun liceu din Bucuresti este Colegiul National Sfantul Sava, unde anul trecut ultima medie de admitere la Matematica-informatica - bilingv engleza a fost de 9,93. El este urmat de Colegiul National Gheorghe Lazar si de Colegiul National Mihai Viteazul. Descarca din articol Modelul fisei de inscriere la liceu si vezi cum se completeaza aceasta.

Gafa monumentala la ceremonia de absolvire a unui liceu din Capitala. Cum i-a luat Vasile Blaga locul poetului Lucian Blaga

Liderul PDL, Vasile Blaga i-a luat locul poetului Lucian Blaga. S-a intamplat la festivitatea de absolvire a liceului Lucian Blaga din Capitala, unde absolventiii au purtat esarfe cu numele democrat liberalului in.

ADMITERE LICEU 2013. Care este oferta liceelor bucurestene.

Brosura Admiterea in liceu, cu oferta locurilor in liceele bucurestene pentru sesiunea din 2013, media ultimului admis in sesiunea precedenta, dar si date despre inscriere si repartitia computerizata, a fost lansata online, pe site-ul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti ISMB), potrivit Mediafax. Brosura ISMB Admiterea in liceu in anul scolar 2013 - 2014 cuprinde informatii despre reteua scolara, media ultimului admis la fiecare specializare, numarul de locuri si de clase, dar .

Protestele din capitala Turciei continua

Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene, in aceasta dimineata, in Piata Taksim din Istanbul, unde sute de manifestanti continua protestele fata de un proiect imobiliar aprobat de Guvernul turc, potrivit surselor de presa.

Violentele din capitala Turciei continua si risca sa se extinda si in alte orase

Fortele de ordine au folosit gaze lacrimogene, sambata dimineata, in Piata Taksim din Istanbul, unde sute de manifestanti continua protestele fata de un proiect imobiliar aprobat de Guvernul turc, relateaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )