Libnet.ro
UNICEF

22:00

inmatricularile Dacia in Marea Britanie au urcat cu 4,5% in mai, dar au scazut la cinci luni

Adevărul Adevărul,
inmatricularile Dacia in Marea Britanie au urcat cu 4,5% in mai, dar au scazut la cinci luni

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi au crescut, in Marea Britanie, cu 4,5% in luna mai, la 2. 137 de unitati, iar,la nivelul pietei, a avut loc o crestere de 2,5%, la 203. 585 unitati. continuă pe Adevărul

Strigat de ajutor catre Guvern din partea romanului din Marea Britanie caruia i s-au luat copiii

Romanul din Marea Britanie care a stat 18 zile in greva foamei in fata sediului Curtii Europene a Drepturilor Omului, Florin Barbu, a primit o mana de ajutor de la FADERE, Federatia.

Ayatollahul Khamenei nu se dezminte. SUA, Marea Britanie malefica si regimul sionist sinistru raman dusmanii Iranului

Ghidul suprem al Iranului, Ali Khamenei, a criticat violent, vineri, dusmanii tarii sale, enumerand SUA, Marea Britanie si Israelul intr-un discurs rostit cu prilejul comemorarii a 27 de ani de la moartea fondatorului Republicii Islamice, imamul Khomeini, transmite AFP.

Royal Society din Marea Britanie: intrebari si raspunsuri despre plantele modificate genetic - webPR

Recent, Royal Society din Marea Britanie, a facut public un document intitulat Plantele modificate genetic: intrebari si raspunsuri. Ce sunt plantele modificate genetic? Modificarea genetica este sigura? Unde sunt cultivate si consumate plantele modificate genetic?, se intreaba realizatorii cercetarii. Intrebarile si raspunsurile date aici sunt menite sa ofere o resursa pentru cei care sunt interesati de ceea ce este modificarea genetica, modul in care este utilizata si potentialele ei utilizari in viitor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )