Libnet.ro
UNICEF

14:00

INS: Consumul de energie electrica a scazut cu 4%, in primele patru luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS: Consumul de energie electrica a scazut cu 4%, in primele patru luni

Consumul final de energie electrica a fost de 16287,7 milioane KWh in primele patru luni ale acestui an, cu 3,9% mai mic fata de perioada corespunzatoare a anului 2014, arata Institutul National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Calota (ANRE): Un nou model al facturii de energie electrica, varianta unica la nivel national, va fi implementat in doi ani

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei pregateste un nou model al facturii de energie electrica, o varianta unica la nivel national, simplificata, care va contine si informatii noi fata.

Paradox in economie: constructiile si industria cresc spectaculos, dar consumul de energie scade

Consumul final de energie electrica al operatorilor din economie a scazut cu 7% in primele patru luni din acest an, fata de aceeasi perioada din 2015. in aceeasi perioada insa, productia industriala a crescut cu aproape 3%, iar volumul lucrarilor de constructii cu 12%, reiese din datele centralizate la Institutul National de Statistica.

Resursele de energie primara au crescut in primele patru luni cu 3%

Principalele resurse de energie primara au totalizat in primele patru luni 10,72 milioane tone echivalent petrol tep), in crestere cu 3% fata de aceeasi perioada din 2014, din care productia interna a insumat 7,47 milioane tep, cu 4,3% mai mult, iar.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )