Libnet.ro
UNICEF

14:00

Resursele de energie primara au crescut in primele patru luni cu 3%

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Resursele de energie primara au crescut in primele patru luni cu 3%

Principalele resurse de energie primara au totalizat in primele patru luni 10,72 milioane tone echivalent petrol tep), in crestere cu 3% fata de aceeasi perioada din 2014, din care productia interna a insumat 7,47 milioane tep, cu 4,3% mai mult, iar. continuă pe Wall-Street Ro

Motorul economiei incepe sa gafaie: comenzile din industrie au crescut in primele patru luni cu 2,1%, afacerile cu 1,7%. in aprilie au fost scaderi mari

Industria, motorul economiei romanesti pe timpul crizei, da semne de slabiciune, ritmul de crestere fiind acum mult mai slab fata de anii anteriori. Astfel, comenzile noi au urcat in primele sapte luni cu 2,1%, in vreme ce afacerile din industria au crescut cu 1,7%, in aprilie reducandu-se chiar cu 7,2%.

INS: Deficitul comercial a crescut in primele patru luni la peste doua miliarde de euro

Deficitul comercial a crescut in primele patru luni ale anului 2015 cu 255,5 milioane euro fata de aceeasi perioada din 2014, la 2,01 miliarde euro, dupa ce exporturile au urcat cu 5%, iar importurile cu 5,9%,.

INS: Productia industriala a crescut cu 2,9% in primele patru luni, sustinuta de industria prelucratoare

Productia industriala a crescut in primele patru luni cu 2,9%, ca serie bruta, sustinuta de industria prelucratoare, care a consemnat un avans de 3,6%, insa industria extractiva a scazut cu 4,9%, iar productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze si apa calda a inregistrat un declin de 1,3%, potrivit datelor furnizate de Institutul National de Statistica INS).

INS: Consumul de energie electrica a scazut cu 4%, in primele patru luni

Consumul final de energie electrica a fost de 16287,7 milioane KWh in primele patru luni ale acestui an, cu 3,9% mai mic fata de perioada corespunzatoare a anului 2014, arata Institutul National de Statistica INS).

Afacerile pentru comertul cu ridicata si amanuntul au crescut cu 6,1% in primele patru luni

Volumul cifrei de afaceri pentru comertul cu ridicata si cu amanuntul, intretinerea si repararea autovehiculelor si a motocicletelor a crescut in primele patru luni cu 6,1%, serie bruta, datorita avansului la comertul cu autovehicule 14,7%) si.

Cat a crescut deficitul comercial in primele patru luni ale anului 2015. Datele INS

Deficitul comercial a crescut in primele patru luni ale anului 2015 cu 255,5 milioane euro fata de aceeasi perioada din 2014, la 2,01 miliarde euro. Exporturile au urcat cu 5%, iar importurile cu 5,9%, dar in.

Gabriel Selischi, directorul de Extractie al Petrom: Romania nu a importat gaze in primele patru luni

Romania si-a acoperit in primele patru luni necesarul de gaze naturale integral din productia interna, astfel ca nu a mai fost nevoita sa importe din Rusia, a declarat, marti, Gabriel Selischi, membru in directoratul Petrom, responsabil pentru partea de extractie.

INS: Deficit comercial mai mare cu 255,5 milioane euro, in primele patru luni ale anului

In primele patru luni ale acestui an, exporturile FOB au insumat 17,78 miliarde euro, iar importurile CIF au insumat 19,79 miliarde euro, astfel ca deficitul balantei comerciale FOB/CIF) a ajuns la 2,018 miliarde euro, mai mare cu 255,5 milioane euro decat cel inregistrat in perioada similara din 2014.

La cat au ajuns resursele de energie primara

Principalele resurse de energie primara au totalizat in primele patru luni 10,72 milioane tone echivalent petrol tep), in crestere cu 3% fata de aceeasi perioada din 2014.

Comenzile noi din industrie au crescut in primele patru luni cu 2,1%

Comenzile noi din industria prelucratoare au fost mai mari in primele patru luni cu 2,1%, datorita cresterilor inregistrate de industria bunurilor de folosinta indelungata, cu 21,4%, si a bunurilor intermediare, cu 6%, se arata intr-un comunicat al.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )