Libnet.ro
UNICEF

20:30

INS: Mai multe nasteri si divorturi in luna septembrie

România Liberă România Liberă,
INS: Mai multe nasteri si divorturi in luna septembrie

Numarul nasterilor si deceselor a crescut in luna septembrie, fata de luna august, insa sporul natural a fost pozitiv, arata Institutul National de Statistica INS). in schimb, s-au inregistrat mai multe divorturi si mai putine casatorii decat in luna precedenta. continuă pe România Liberă

INS: Au fost sacrificate mai multe animale si pasari decat in august

Numarul animalelor si al pasarilor sacrificate si masa lor in carcasa au crescut la toate speciile in septembrie fata de august, transmite astazi Institutul National de Statistica INS).

Rapidistii au incasat salariile pe luna septembrie

Vesti bune pentru fotbalisti rapidisti care au incasat salariul pe luna septembrie. Cu mai multi bani in cont s-au trezit si membrii staff-ului tehnic al giulestenilor.

Mai multe comenzi noi in industrie: urcare cu 6,8% la noua luni, crestere puternica in septembrie

Industria a inregistrat cu 6,8% mai multe comenzi noi in primele noua luni fata de perioada similara a anului trecut, dupa ce in septembrie a fost inregistrat un avans de 34% fata de august si de 11,8% fata de septembrie 2013, a anuntat vineri.

Proiecte POR ale caror contracte de finantare au fost semnate in luna septembrie 2014

Proiecte POR ale caror contracte de finantare au fost semnate in luna septembrie 2014.

Situatia locurilor de munca la nivel national: peste 15.500 posturi libere, cele mai multe in Bucuresti

Numarul de locuri de munca disponibile la nivel national depaseste 15. 500, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi, iar cele mai putine in Mehedinti, Suceava, Bacau, Salaj, Caras-Severin si Gorj, a anuntat, vineri,.

Cluj-Napoca: Mai multe birouri inchiriate decat in principalele orase in 2013

Mai multe birouri au fost inchiriate in Cluj-Napoca in primele 9 luni din 2014 decat anul trecut in toate orasele mari, cu exceptia Capitalei, informeaza o analiza ESOP trimisa astazi redactiei.

Nou val de proteste anti-guvernamentale in mai multe orase din tara. Manifestant din Brasov: Au lovit batrani si copii fara mila! Plang de nervi!

Numerosi romani din mai multe orase importante au anuntat ca vor iesi duminica in strada, in semn de protest la adresa premierului Victor Ponta, dar si pentru a fi solidari cu romanii din strainatate care nu au putut sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale.

Nou val de proteste anti-guvernamentale, duminica, in mai multe orase din tara. O brasoveanca sustine ca jandarmii au lovit batrani si copii fara mila!

Numerosi romani din mai multe orase importante au anuntat ca vor iesi duminica in strada, in semn de protest la adresa premierului Victor Ponta, dar si pentru a fi solidari cu romanii din strainatate care nu au putut sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale.

Italia, afectata de furtuni: Drumuri inundate si scoli inchise in mai multe regiuni

Furtunile fac ravagii in Italia. Capitala Roma, dar si Sicilia, se afla in stare de alerta maxima. Traficul este ingreunat pe Aeroportul Fiumicino, iar mai multe scoli au fost inchise. Autoritatile din Sicilia.

Romania, record mondial pentru cele mai multe sarmale gatite intr-o oala

Romania inregistrat recordul mondial pentru cele mai multe sarmale gatite intr-o oala, 27. 104 bucati. Performanta a omologata de un reprezentant Guinness Book of Records, prezent la eveniment.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )