Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cluj-Napoca: Mai multe birouri inchiriate decat in principalele orase in 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cluj-Napoca: Mai multe birouri inchiriate decat in principalele orase in 2013

Mai multe birouri au fost inchiriate in Cluj-Napoca in primele 9 luni din 2014 decat anul trecut in toate orasele mari, cu exceptia Capitalei, informeaza o analiza ESOP trimisa astazi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

10% din populatia municipiului Cluj-Napoca a votat pe liste suplimentare

Localitatea din judetul Cluj unde s-a votat cel mai multe pe liste suplimentare a fost Cluj-Napoca - 30. 590 de persoane, adica 10% din populatia cu drept de vot. Prefectul Clujului a explicat fenomenul prin cresterea numarului de studenti care au participat la vot.

Guvernul sesizeaza Parchetul pentru nereguli la finantarea stadionului Ion Moina, din Cluj-Napoca

Guvernul sesizeaza Parchetul, dupa ce a descoperit nereguli la finantarea stadionului Ion Moina din Cluj-Napoca. in urma controalelor, Executivul a constatat ca exista probleme privind cele 60 de milioane de.

Cluj-Napoca: Masina de Politie aflata in misiune, implicata intr-un accident rutier. Doua persoane au ajuns la spital

Doua persoane au fost transportate la spital, duminica, in urma unui accident produs in municipiul Cluj-Napoca, dupa ce un autoturism a lovit o autospeciala de Politie aflata in misiune, care avea semnalele.

Peste 15.500 de locuri de munca, disponibile vineri. Cele mai multe joburi, in Bucuresti si Cluj

Peste 15. 500 de locuri de munca sunt disponibile, vineri, in toata tara. Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj si Prahova, conform unui comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

China ar putea primi mai multe gaze rusesti decat Europa

Livrarile de gaze naturale rusesti catre China le-ar putea depasi pe cele spre Europa pe termen mediu, a declarat directorul general al grupului rus Gazprom, Alexei Miller, potrivit RIA Novosti. Rusia va furniza.

Peste 15.500 de locuri de munca vacante. Cele mai multe sunt disponibile in Bucuresti. Cele mai putine, in Mehedinti

Peste 15. 500 de locuri de munca sunt disponibile, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi, iar cele mai putine in Mehedinti, Suceava, Bacau, Salaj, Caras-Severin si Gorj, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Situatia locurilor de munca la nivel national: peste 15.500 posturi libere, cele mai multe in Bucuresti

Numarul de locuri de munca disponibile la nivel national depaseste 15. 500, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arad si Iasi, iar cele mai putine in Mehedinti, Suceava, Bacau, Salaj, Caras-Severin si Gorj, a anuntat, vineri,.

INS: Mai multe nasteri si divorturi in luna septembrie

Numarul nasterilor si deceselor a crescut in luna septembrie, fata de luna august, insa sporul natural a fost pozitiv, arata Institutul National de Statistica INS). in schimb, s-au inregistrat mai multe divorturi si mai putine casatorii decat in luna precedenta.

Nou val de proteste anti-guvernamentale in mai multe orase din tara. Manifestant din Brasov: Au lovit batrani si copii fara mila! Plang de nervi!

Numerosi romani din mai multe orase importante au anuntat ca vor iesi duminica in strada, in semn de protest la adresa premierului Victor Ponta, dar si pentru a fi solidari cu romanii din strainatate care nu au putut sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale.

Nou val de proteste anti-guvernamentale, duminica, in mai multe orase din tara. O brasoveanca sustine ca jandarmii au lovit batrani si copii fara mila!

Numerosi romani din mai multe orase importante au anuntat ca vor iesi duminica in strada, in semn de protest la adresa premierului Victor Ponta, dar si pentru a fi solidari cu romanii din strainatate care nu au putut sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )