Libnet.ro
UNICEF

09:30

INS: Productia industriala a crescut cu 7% in primele noua luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INS: Productia industriala a crescut cu 7% in primele noua luni

Productia industriala a crescut, in primele noua luni, comparativ cu perioada similara a anului trecut, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 7%, respectiv cu 6,2%. continuă pe Ziarul Bursa

Productia industriala a crescut cu 7% in primele noua luni, consumul de energie a scazut tot cu 7%. Industria prelucratoare e vedeta

Productia industriala a crescut in primele noua luni cu 7% fata de aceeali perioada a anului 2012, respectiv 6,2% daca se ajusteaza cu numarul zilelor lucratoare si sezonalitate, potrivit datelor furnizate de catre Institutul National de Statistica INS).

Productia industriala a crescut cu 7% in primele noua luni, consumul de energie a scazut tot cu 7%. Industria prelucratoare e vedeta, urmata de minerit

Productia industriala a crescut in primele noua luni cu 7% fata de aceeali perioada a anului 2012, respectiv 6,2% daca se ajusteaza cu numarul zilelor lucratoare si sezonalitate, potrivit datelor furnizate de catre Institutul National de Statistica INS).

Comenzile noi din industrie au crescut, in primele noua luni, cu 7,9%

Comenzile noi din industrie au crescut, in primele noua luni, cu 7,9%, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica.

Profitul net Petrom a crescut, in primele noua luni, cu 27%

Profitul net al grupului Petrom a crescut, in primele noua luni, cu 27%, la 3,666 miliarde lei, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

INS: Cantitatea de lapte de vaca colectata a scazut, in primele noua luni, cu 2,7%

Cantitatea de lapte de vaca colectata de la exploatatii agricole si centre de colectare de catre unitatile procesatoare a scazut, in primele noua luni, cu 2,7%, comparativ cu perioada similara a anului trecut, informeaza Institutul National de Statistica INS).

ANCPI: Numarul tranzactiilor imobiliare a crescut cu peste 87.000 in primele noua luni

Numarul tranzactiilor imobiliare a crescut cu peste 87. 000 in primele noua luni ale acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 598. 734, informeaza Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara ANCPI).

INS: Volumul lucrarilor de constructii noi a scazut cu peste 10% in primele noua luni

Volumul lucrarilor de constructii a scazut in primele noua luni cu 0,1% ca serie bruta, influentat de lucrarile de constructii noi, care au inregistrat un declin de 10,4%, si cu 2,3% ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de.

Profitul net al BRD a crescut de peste cinci ori in primele noua luni, la 51 de milioane de lei

BRD - Groupe Societe Generale BRD) a obtinut in primele noua luni din acest an un profit net de 51 de milioane de lei 11,5 milioane de euro), in crestere de peste cinci ori fata de rezultatul inregistrat in aceeasi perioada din 2012, potrivit datelor transmise de banca Bursei de Valori Bucuresti BVB). Dupa primele noua luni ale anului trecut, rezultatul net a fost de 10 milioane de lei.

Profitul net al Enel Green Power a crescut cu 46,4% in primele noua luni

Profitul net al Enel Green Power s-a ridicat, in primele noua luni, la 407 milioane de euro, in crestere cu 129 milioane de euro 46,4%) fata de 278 milioane euro in aceeasi perioada a anului trecut, conform unui comunicat de presa.

Profitul Petrom a crescut cu 27% in primele noua luni

Profitul net al Petrom a crescut cu 27% in primele noua luni, la 3,666 miliarde lei 831,6 milioane euro), insa vanzarile au scazut cu 5%, la 18,15 miliarde lei 4,117 miliarde euro), potrivit informatiilor financiare transmise de companie, joi, Bursei de Valori Bucuresti BVB), arata Mediafax. In perioada similara a anului trecut profitul net a fost de 2,892 miliarde lei, iar vanzarile de 19,185 miliarde lei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )