Libnet.ro
UNICEF

21:30

inscrierea in clasa zero incepe maine. Scolile din Bucuresti au 12.600 de locuri disponibile.

România Liberă România Liberă,
inscrierea in clasa zero incepe maine. Scolile din Bucuresti au 12.600 de locuri disponibile.

Maine incepe inscrierea copiilor in clasa pregatitoare, pentru anul scolar 2014-2015. Dupa cum anunta Mediafax, in Capitala sunt disponibile, in scoli, 12. 600 de locuri. Important de subliniat este faptul ca toti parintii care vor solicita inscrierea in scolile din Bucuresti isi vor putea inscrie copiii la unitatile de invatamant din Capitala. Astfel, daca vor fi mai multe cereri decat locurile disponibile, copiii aceia vor fi oricum inscrisi, pentru ca este dreptul lor la educatie, a . continuă pe România Liberă

inscrierea la clasa pregatitoare incepe luni si se incheie pe 14 martie. Peste 12.500 de locuri disponibile in Capitala

Inscrierea la clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015 incepe luni,24 februarie si se va incheia vineri, 14 martie, perioada in care parintii pot completa online sau direct la scoala ori la gradinita cererile de inscriere a copiilor in clasa pregatitoare sau in clasa intai. Programul esteintre 8. 00 luni-vineri) si 8. 00 sambata).

Inscrierea la clasa pregatitoare incepe luni, aproximativ 12.600 de locuri disponibile in Capitala

Inscrierea la clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015 incepe luni, zi incepand cu care parintii pot completa cererile-tip, in Capitala fiind disponibile aproximativ 12. 600 de locuri, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al ISMB, prof. Marian Banu.

VIDEO Inscrierea la clasa pregatitoare incepe luni, aproximativ 12.600 de locuri disponibile in Capitala

Inscrierea la clasa pregatitoare pentru anul scolar 2014-2015 incepe luni, zi incepand cu care parintii pot completa cererile-tip, in Capitala fiind disponibile aproximativ 12. 600 de locuri, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al ISMB, prof. Marian Banu.

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti

Un barbat a murit, duminica dimineata, dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti.

Accident in lant, la iesirea din Bucuresti spre Otopeni. O persoana a fost ranita.

O persoana a fost ranita, joi dimineata, in urma unui accident in lant care s-a produs pe DN1, la iesirea din Bucuresti spre Otopeni si in care au fost implicate trei autoturisme, informeaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al BPR, Andrei Codau, accidentul s-a produs din cauza unui sofer care a franat brusc, celelalte doua masini nemaiputand sa opreasca la timp pentru a evita ciocnirea. In urma accidentului, o persoana aflata intr-una dintre cele trei masini a fost ranita de .

Iubitorii de miscare din Bucuresti sunt invitati duminica la Gone Running

Iubitorii de miscare din Bucuresti sunt invitati la Gone Running. Un circuit de crosuri de alergare pe distanta de 5km ce vor avea loc incepand cu luna februarie la interval de aproximativ o luna, fiecare o.

Mugur Isarescu a devenit Doctor Honoris Causa al Universitatii din Bucuresti

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei a primit astazi titlul de Doctor Honoris Causa. inalta distinctie i-a fost acordata lui Mugur Isarescu de catre Universitatea din Bucuresti. Bucurestiul si zona Ilfov.

EXPLOZIE SUBTERANA in cartierul Colentina din Bucuresti

O explozie subterana s-a produs, duminica dimineata, in zona strazii Comarnic din cartierul bucurestean Colentina, o masina parcata fiind avariata. Deflagratia nu a fost urmata de un incendiu. La fata.

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti

Un barbat a cazut sub metrou, la statia Eroilor. Omul a fost lovit de tren si a murit. Circulatia pe magistrala a fost suspendata. Daniel Vasile, sublocotenent, purtator de cuvant al ISU Bucuresti, a expli.

Kapsch vrea sa angajeze 25 de oameni in centrul de servicii din Bucuresti

Kapsch, unul dintre principalii integratori de sisteme informatice de pe piata locala, va angaja aproximativ 25 de oameni pana la finalul lui octombrie in centrul de servicii internationale IDC-International Delivery Center) de la Bucuresti, a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )