Libnet.ro
UNICEF

14:00

Insolventa afecteaza companii cu afaceri de trei ori mai mari decat cele de anul trecut

Adevărul Adevărul,
Insolventa afecteaza companii cu afaceri de trei ori mai mari decat cele de anul trecut

Numarul companiilor cu impact in economie care au intrat in insolventa, in primele cinci luni din 2016, a scazut cu 9% fata de aceeasi perioada a anului trecut, insa dimensiunile businessurilor afectate in acest an sunt mai mari de peste trei ori. continuă pe Adevărul

Cum a fost anul 2015 pentru doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania

Heineken Romania si United Romanian Breweries Bereprod URBB), doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, au inregistrat afaceri cumulate anul trecut de peste 347 milioane de euro, cu circa 15,3% mai mari comparativ cu anul precedent,.

Cele mai mari 75 de companii din ITC in 2015

Cele mai mari 75 de companii din telecomunicatiilor si al dezvoltarii de software si-au majorat anul trecut afacerile cu 11, 4% fata de 2014, arata datelor furnizate Wall-Street. ro de catre Registrul Comertului.

Cum au mers, anul trecut, afacerile celor mai mari producatori de bere din Romania

Afacerile cumulate ale Heineken Romania si United Romanian Breweries Bereprod URBB), doi dintre cei mai mari producatori de bere din Romania, au fost, anul trecut, de peste 347 de milioane de euro, cu circa 15,3% mai mari decat in anul 2014.

Top: Cei mai mari 150 de angajatori din economia romaneasca

Posta Romana a ramas si anul trecut in topul celor mai mari angajatori din Romania, desi a avut un numar mai mic de angajati fata de 2014, respectiv circa 24. 800 de salariati, conform datelor furnizate wall-street. ro de catre Registrul Comertului, care.

Un robot a rezolvat unul dintre cele mai mari mistere ale biologiei in numai trei zile

O inteligenta artificiala a reusit sa creeze o teorie care ar putea explica unul dintre marile mistere din ziua de azi. Conform Wikipedia, platelmintii sauviermii lati sunto increngatura de viermi protostomieni acelomati, de tipul viermelui de galbeaza, sau al panglicilor, sau al unor viermi mai putin cunoscuti, ca planariile. Una dintre abilitatile cele mai interesante [].

TOP cele mai mari agentii de turism: ce profit fac din vacantele romanilor in tara si in lume

Christian Tour, condusa de Marius Pandel, este cea mai mare agentie de turism dupa cifra de afaceri din 2015, in crestere de altfel fata de anul precendent, insa in ce priveste profitul net, Business Travel Turism conduce detasat la fel ca in 2014.

Creditele care ar putea avea rate mai mari cu 30-40%

Ratele la creditele acordate prin programul Prima Casa ar putea creste pana la sfarsitul anului urmator cu 30-40%, intrucat revenirea inflatiei ar putea urca ROBOR dobanda la trei luni din piata interbancara), in.

Creditele Prima Casa ar putea avea rate mai mari cu 30-40% pana la finele anului urmator

Ratele la creditele acordate prin programul Prima Casa ar putea creste pana la sfarsitul anului urmator cu 30-40%, intrucat revenirea inflatiei ar putea urca ROBOR dobanda la trei luni din piata interbancara), in functie de care se calculeaza dobanda.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )